Zdravím,mám problém s Vectrou 1,9 110kw v automatu a ten má hrozně vlažné rozjezdy.Sešlápnu plyn ,otáčky se hrozně pomalu zvedaj a pomalu se rozjede.Potom za jízdy je vše ok.Dělá to jak studený tak teplý.Nevím jestli je problém v převodovce,nebo s motorem. Prosím o radu.
Dík Jirka
Automat
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Automat
To teď budu zjišťovat.Auto mám teprve chvíli a učím se co a jak.
Kolego, vypln si bydliste odkud jsi a muzeme ti doporucit overeny opel servis ve tvem okoli
A to je přesně to ,co jsem chtěl za radu, kolego. Děkuju hned vím na čem jsem.
- potenza.pm
Ahoj já když si pořídil Vectru C 1.9cdti 110Kw tak jsem byl uplně stejně vyplesklej s těch rozjezdů měl jsem auto 20min a málem bylo po něm když jsem jel přes křižovatku. Čekal jsem že se to bude hejbat a nic a za křižovatkou zátah vid??? Auto mám 2roky zvykl jsem si a MYSLÍM že né tolik přišlapovat brzdovej pedál (on tam řadí neutrál a pak to trvá) a pak to je lepší ale každopádně je to na můj vkus hodně rodinná převodovka nepodřadíš pokud máš víc jak cca 2900ot/min.
Ted mi začíná vectra pokulhávat zítra jdu na servis tak pak napíšu co a jak ( za 2 roky jsem na ni nešáhnul) mám 2007/8.
Ted mi začíná vectra pokulhávat zítra jdu na servis tak pak napíšu co a jak ( za 2 roky jsem na ni nešáhnul) mám 2007/8.