z18xe vectra b cuka

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
ivanml

z18xe vectra b cuka

Příspěvek od ivanml »

Nazdar,
chcem sa spytat, ci niekto nemal podobny problem s vectrou b: auto asi pred tromi mesiacmi, po odchode zo servisu zacalo v niektorych momentoch cukat. Je to okolo 2 000 otacok. Ked mam zaradeny rychlostny stupen a chcem pridat, tak okolo 2 000 otacok auto cukne na pol sekundy a potom sa rozbehne normalne. Nerobi to pri studenom motore. Vymenil som tam sviecky. Nejake ruske boschky (vraj dobre na lpg) za ngk-cky. Nijak sa to neprejavilo. Auto cuka na benzin aj na lpg. chlap v servise mi vravel, ze to moze byt zapalovaci modul. Viete mi opovedat, ci sa oplati aj nejaky pouzity modul,alebo to musim dat nove. Pokial je hacik v module. Pisem, lebo potrebujem radu. Auto ma za posledne tri mesiace dva-krat nechalo. Raz spinacia skrinka - parada. Druhykrat palivove cerpadlo. Vectru mam rad, len jej musim vychytat tie chyby. Pri vcerajsom servise mi chlap nasiel chybu P0115 - teplota obvodu chladenia. nemate skusenosti aj s tym?
Dakujem za pomoc.
Ivan, Banska Bystrica
Reklama

ivanml

Re: z18xe vectra b cuka

Příspěvek od ivanml »

Nazdar,
clubisti, oplaci. Chcem sa podelit o spravy, ktore som tam vyssie napisal. Cukanie bolo sposobene zapalovacim modulom, cievkou. Kupil som to v Polsku -najlacnejsie co bolo za 70 € uvidime. Inak Valeo zapalovaci modul stoji raz tolko, ale aj tak je to tam lacnejsie ako u nas. Neviem, mozno sa mylim. Ale start a beh motora na nerozoznanie od toho, co bolo. Ten chybovy kod P0115 je zatial cidlo teploty motora. Na diagnostike tam svietili chyby lambda sondy, ale dufam, ze sa to tym snimacom odstranilo. Chyba motora, ktora tam bola bola vyblikana, a zatial sa neobjavila. Uvidim, pochodim trocha a uvidime, co sa bude diat dalej. Este potrebujem opravit na prednej naprave - asi horne dorazy tlmicov.
Tak zatim.
vela stastia.
Odpovědět

Zpět na „Vectra B“