zadní náprava 2.2dti
Moderátor: Moderátoři
Re: zadní náprava 2.2dti
zdravim mám úplně stejný problém jen potřebují rádu co konkrétně vyměnít tlumiče už jsou objednané ale jak vypadá ven stabilizator v kterých místech to je ? at vím co shánět ty rány se nedají vydržet a hlavně mám strach s tím jezdít díky moc
- Reklama
-
To video je úplně přesný. Vem to na nějakou silnici 3.třídy kde je hodně zatáček a tam to poznáš nejlíp. Zadek poskakuje jak koza a celý auto se vlní no šílenost. Poznala to i moje žena že něco není v pořádku. Nechal jsem vyměnit silentbloky těch vrchních ramínek (nevím přesný název mají tvar jak banán).
VECTRA C CARAVAN r.v. 2005, Z19DTH 110kw, CD70navi
...co te stála vymena?
- novotnypepa
- Kontaktovat uživatele:
Dva silentbloky a 2 hoďky práce - tehdy. Dnes už bych to řešil kompletní výměnou asi 1200kč za ks. Stačí hever, sundat kolo, povolit dva šrouby odcvakat plastové držáky kablíků a je to venku. Prostě trochu šikovnosti a není co řešit.
To bouchani at vzadu tak vepredu delali vzdycky stabilizatory uz od Vectry B.
Radši čerpadlo u opela za 30 tis. než ukradené auto od koncernu VW.
Presne tak,bouchani dela ulozeni stabilizacni tyce,stači vymenit gumy a je ticho.
ex Vectra GTS 2.0T Elegance 129kW
Tigra TwinTop Design Edition 1.8 16V 92kW
Vectra C Caravan 1.9 CDTi 110kW Cosmo
Tigra TwinTop Design Edition 1.8 16V 92kW
Vectra C Caravan 1.9 CDTi 110kW Cosmo
-
Dva silentbloky a 2 hoďky práce - tehdy. Dnes už bych to řešil kompletní výměnou asi 1200kč za ks. Stačí hever, sundat kolo, povolit dva šrouby odcvakat plastové držáky kablíků a je to venku. Prostě trochu šikovnosti a není co řešit.
skousel sem to uz jenomze sem se nevedel dostat k tomu zadnimu sroubu ani s racnou a ni jinym klicem, prislo mi ze je zapotreby aneb sundat nadrz nebo napravnici....
skousel sem to uz jenomze sem se nevedel dostat k tomu zadnimu sroubu ani s racnou a ni jinym klicem, prislo mi ze je zapotreby aneb sundat nadrz nebo napravnici....
- novotnypepa
- Kontaktovat uživatele:
No to snad ne , trochu horší přístup k tomu je, stačí gola s nástavcem + stranový klíč. Jde to docela dobře.