Nejede a nestartuje
Moderátor: Moderátoři
Nejede a nestartuje
Ahoj Vsem, mam astru 1.4 16V, jel sem asi 50-60 km/hod a chtel sem pridat, auto se trosku rozjelo a najednou prestalo reagovat na plyn a trochu skublo a vypnul se motor, pote uz sem nenastartoval. Kdyz otocim klicem auto auto jenom bzuci nekdo rika ze je to starter, ale myslim si, ze by auto nemelo duvod chcipnout, kdyby to byl starter, ten snad potrebuji jen na nastartovani? Jeste mi nekdo rikal, ze by to mohly byt rozvody? nevim,nerozumim tomu, tak Vas prosim o rady a Vase nazory. Diky
- Reklama
Re: Nejede a nestartuje
Když říkáš bzučí tak ti jako startér se točí jo ?
Třeba je to alternátor, nebo nějaká jiná chyba.
S těmi rozvody nevim, a vyměneny jsou jak mají být nebo jedou přes svoji životnost ? Co je to za astru ? F-G-H ? Odkud jsi ?
Začlo ti tam něco svítit ? Při tom jak to chcíplo?
Třeba je to alternátor, nebo nějaká jiná chyba.
S těmi rozvody nevim, a vyměneny jsou jak mají být nebo jedou přes svoji životnost ? Co je to za astru ? F-G-H ? Odkud jsi ?
Začlo ti tam něco svítit ? Při tom jak to chcíplo?
Opel Astra coupe bertone 2,2 16V
DIAGNOSTIKA OPEL Kladno,PRAHA kdyby tak SZ
Náhradní díly nové i starší na OPEL
Já tomu opravdu nerozumim, ale podle zvuku si myslím ze se toci. Zajimalo by me, jestli by mi to auto za jizdy chciplo, kdyby to byl starter? Ty rozvody nevim, kdyz sem auto kupoval, bylo mi receno ze rozvody by se meli menit tak za 40tis. km, ja zatim najel asi 25tis. Je to astra F a jsem z Neratovic u Prahy. Zacal svitit olej a baterka kdyz to chciplo.
zkus se zeptat : www.astra-g.cz/forum
podle mě to bude ale alternátor,přestal dobíjet tak to chcíplo.
podle mě to bude ale alternátor,přestal dobíjet tak to chcíplo.
Tak jsou to bohuzel rozvody To je asi ta nejhorsi moznost co? nemate s tim nekdo zkusenosti, da se to nejak zachranit?
Tak jsou pry ohnuty ctyri ventily, zajimalo by me, jestli s tim mate nekdo zkusenosti a na kolik tak asi vyjde oprava. Musi se vymenit ventily, rozvodak a kladky, dela se pry repase hlavy- to ani nevim co je a nevim jestli je to vse... cena by me zajimala hlavne proto, jestli se mi vyplati vrazet vetsi castku do tohoto auta, uz je to starsi kousek a ma hrozne moc kilometru a pry byvaji tyhle opravy celkem nakladny. dik za rady
Jednou se to staly u astry-g 1,4 16v a oprava stála 25tis ..nevím zda to bylo opravováno v autorizovaným ( to asi ne) a nebo kde.
Chlapci klobouk dolů, machanici jako fík , když by to bylo alternátorem, tak má asi vybitou baterku nemyslíš??? A co se týče opravy, zkus sehnat na vrakárně jinou hlavu, ale na 16 ventila to bude asi raketa. No a pak se zkus optat na ventýli normálně v krámu. Hlavně nechoď do značkového autoservisu. To by ses vážně nedoplatil.
Chlapi tak oprava mě vyjde na 13 500tis. Není to málo, ale překousnout se to dá, takže do pátku už budu zase jezdit