Astra F vysoké otáčky
Moderátor: Moderátoři
Astra F vysoké otáčky
Zdravím Vás všechny.Jsem tady nový na fóru a nikde jsem nenašel na toto téma nějakou radu,tak se chci zeptat v novém vlákně někoho,kdo něco podobného řešil.Volnoběžné otáčky drží na 2500.Je to motor 1,8 ,osmiventil typ C18NZ.Po vyblikání závady (krokový motor volnoběhu,nesprávný počet kroků),jsem ho vyčistil,potenciometr škrtící klapky taky,přetěsnil sání.(po odpojení baterie se registr závad pravděpodobně vymazal)Po nastartování se nic nezlepšilo a kontrolka motoru nesvítí.Tak nevím čím by to mohlo být,gdyž motor jede špatně a ŘJ závadu nehlásí.Díky za radu a nezlobte se,když už tu takové vlákno je.Příště se polepším.Ahoj.
- Reklama
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: Astra F vysoké otáčky
ja bych skusil dat novej krokovej motorek... ale jestli si ho čistil a pohnul stim tak nejakou dobu trva nez se nastaví dobre je to parkrat projet a uvidíš..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Funguje ten krokáč? Požnáš to tak, že když ho vyndáš připojíš na konektor a někdo ti zasrtuje, tak se "hrot" krokového motorku musí pohnout....
Fritol,díky.Asi máš pravdu.Dvakrát jsme zapli a vypli zapalování,v motorku pokaždé zabzučelo(asi chodí a je funkční)a něco se asi nastavilo,protože otáčky klesly asi na tisíc.Tak jsme to projeli,zůstalo to tak,tak seto možná časem ještě nějak upraví.Ahoj.
kde najdu ten krokac? dekuji. knizku jak na to -kadett, astra F nekdo nemate? diky