Problém se startováním a pak s výkonem motoru

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Kubistaaa

Problém se startováním a pak s výkonem motoru

Příspěvek od Kubistaaa »

Dobrý večer..

Mám Opel Signum 3.0 naftu - automat... a mám s ním plnou hlavu problémů se kterou mi ani opravář v servisu nepomůže. Auto bylo na opravě převodovky a měnili na ní nějaký čip. Po vrácení jezdilo asi týden a pak začalo mít problém se startováním. Jednou za čas prostě trvá dýl nastartovat a nebo to nejde vůbec. Pokud auto nastartuje v pořádku, jede přesně tak jak má.. (motor, převodovka a všechno), pokud ale nastartuje s problémem.. pokračuje to dál.. vždycky když se dostane auto na rozmezí 50 - 90 kmh přestane táhnout a spadnou mu otáčky.. vypadá to jako kdyby síla vozu úplně spadla a rozjíždělo se znovu. Když šlapu na plyn začne se pak klepat. Když povolím pomalu se rozjede a takhle se s ním dá dostat i na větší rychlost.. ale bez akcelerace. Problém je s tím, že to jednou funguje a jednou ne. Na diagnostice to nic neukázalo a po zkoušce vstřikování se taky nic neobjevilo. Teď to jezdilo dva dny v pořádku a už to zase začíná.

Docházejí mi peníze na opravu a trpělivost.. kdyby prosím Vás kdokoliv měl sebemenší tušení, byl bych moc vděčný. Kdyby jste pak znali servis, který by to třeba uměl opravit taky bych si dal říct, protože tady se dočkám jen krčení ramen.

Děkuju a těším se na odpověď...
Reklama

adam09
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém se startováním a pak s výkonem motoru

Příspěvek od adam09 »

když to spadne do nouzovho režimu, jak asi spadne teda jak to čtu, tak diag něco načíst musí, zkusil bych jinou diagnostiku
Opel Astra coupe bertone 2,2 16V
DIAGNOSTIKA OPEL Kladno,PRAHA kdyby tak SZ
Náhradní díly nové i starší na OPEL
Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

Tak, jak píše adam, jinou diagnostiku anebo spíš i diagnostika. Vyčtení paměti závad není diagnostika, chce to udělat aktuální kontrolu celého motoru a všech členů za chodu i za jízdy...
W124 E320 R6 Coupé 1994
Kubistaaa

Příspěvek od Kubistaaa »

Dobré ráno..

Máte nějaký tip na někoho ve východních čechách?! Taky jsem se chtěl zeptat jestli by se vyplatilo to zkusit v originálním opel servisu a nebo je to jedno?!

Díky moc...
Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

Vypadá to, že ti na tom autě docela záleží, tož bych zkusil i ten Opel servis... :)
W124 E320 R6 Coupé 1994
Odpovědět

Zpět na „Vectra C + Signum“