Zdravím ,
Pánové může mě někdo poradit jak se zajišťují zadní sedačky na vectra caravan? Laboruji s tím už měsíc a pořád ne a ne to zajistit. Je v tom nějaký fígl nebo jsem uplně blbej? Díky za radu.
zadní sedačky vectra caravan 2007
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: zadní sedačky vectra caravan 2007
Ahoj A to myslíš vrchní,nebo spodní část sedačky?Vrchní je jednoduchá,jenom to nacvakneš dozadu až se ti u opěrky změní ouško s červeného na černé,a spodní část je naražena na dvou pantech,které se dají vyháknout
Opel Vectra combi 1.9 CDTI,110kw,r.v 2006,verze cosmo
Bohužel mně to tam nejde zarazit, ouško je pořád červené a to s tím mlátím jako blázen.. Zkusím ještě vyndat sedáky , jestli to nějak neblokují.fenca007 píše:Ahoj A to myslíš vrchní,nebo spodní část sedačky?Vrchní je jednoduchá,jenom to nacvakneš dozadu až se ti u opěrky změní ouško s červeného na černé,a spodní část je naražena na dvou pantech,které se dají vyháknout
Tak mně to taky nejde napoprvé,ale musíš si vytvořit určitý grif.Pokud to nepujde tak se na ten mechanizmus podívej pořádně,je docela možné,že ti to s určitého důvodu nedoléhá naplno a proto se to nezavře
Opel Vectra combi 1.9 CDTI,110kw,r.v 2006,verze cosmo
Ahoj,
jak pise fenca, chce to trochu rozbehu, ale jiste se to povede. Pokud jsem mel za zadnima sedackama N1-kovou prepazku slo to taky hooodne ztuha.
OnMi
jak pise fenca, chce to trochu rozbehu, ale jiste se to povede. Pokud jsem mel za zadnima sedackama N1-kovou prepazku slo to taky hooodne ztuha.
OnMi
Škoda Enyaq Sportline iV 80 MY2023
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994