iPod nebo MP3 zapojeni do radia
Moderátor: Moderátoři
iPod nebo MP3 zapojeni do radia
nevite nekdo jak a zda li to vubec jde, zapojit iPoda nebo mp3 přes kabel (AUX IN) do radia ?? diky
- Reklama
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: iPod nebo MP3 zapojeni do radia
musis mit radio s AUX vstupem
a pak akorat mít kabel kde jsou na obouch stranach Jack 3,5mm

ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Mam seriovku CD30 MP3, a zvenku vstup není. Čili zezadu to dodatečně nejde překomponovat ? Diky
Jsem na tom stejne
seriovka CD30 MP3 a konektor nikde! Kdyby k tomu bylo schema zapojeni, tak bychom to mohli dovrtat sami.

Ja mam taky stejny radio jako vy ale mam pocit ze nektery model aux vzadu maji, pokud si to dobre pamatuju, no nebo pouzit reseni jako udelali kolegove z Ruska 
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... 2&start=40

https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... 2&start=40
no jo, vyvrtat díru zvládnu ale kam a do ceho zapojím dráty ?
Nevíte někdo jestli ma aux i Navi 90?díky
jo, u té 90tky by mě to taky zajímalo a možná i jak tam zapojit androida... tamtu dokinu pro kdovíjakej telefon se kterou jsem to dostal z bazaru asi urvu a nechám si místo toho úložný místo co tam vznikne při odstranění 

Vectra 1.9 gts 110 KW na 18kách
Chlapci poradim vam nejjednodusi reseni kupte v obchode FM transmiter do autozapalovace a vyberte si nejlip takovej co ma vystup usb aux i micro sd a nemusite do radia nic vrtat a funguje spolehlive mam ho 2 roky posloucham denne usb, zapojim prez nej i dvd na radio parada cena cca 400kc