Opel vs. VW
Moderátor: Moderátoři
Re: Opel vs. VW
S Formanem jsem odtahal hodně aut (škodovky, kadetta, felícii, oct...) s Astrulí ještě nic a ani jsem nemusel být tažen (klepy, klepy). Zajimavý je, že co jsem si koupil lano (pro vlastní sychr), tahal jsem jen ostatní. A když jsem si pořídil startovací kabely (opět pro vlasní sychr), startoval jsem ze své baterie taky jen ostatní.
Tažen jsem byl jen se Š110L (Favoritem), Š120L (Felícií), služebním Eskortem (Mondeem), a Formanem (Mitsubishi Pajero Pinin) - a to jen když jsem si vlastní blbostí urval startér - hold pří -10 st C se venku na autě nic nesmí dělat.
EDIT: Ještě jsem táhnul tím Pininem služební felícii.
Tažen jsem byl jen se Š110L (Favoritem), Š120L (Felícií), služebním Eskortem (Mondeem), a Formanem (Mitsubishi Pajero Pinin) - a to jen když jsem si vlastní blbostí urval startér - hold pří -10 st C se venku na autě nic nesmí dělat.
EDIT: Ještě jsem táhnul tím Pininem služební felícii.
Opel Astra caravan 99 / 1,6 16V / X16XEL / Z147 - APiKova stříbrná Italka
Opel Astra caravan 99 / 1,6 16V / X16XEL / Z147 - APiKova stříbrná Švýcarka
Škoda Roomster 08 / 1,6 16 V - stříbrný Roomcajz
PROUD TO BE A SARAH BRIGHTMAN FAN
Opel Astra caravan 99 / 1,6 16V / X16XEL / Z147 - APiKova stříbrná Švýcarka
Škoda Roomster 08 / 1,6 16 V - stříbrný Roomcajz
PROUD TO BE A SARAH BRIGHTMAN FAN
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak mně naštěstí tahali jen kvůli baterce. Jinak zatim jezdim bez problémů.
Mazda 323 GT ´91 - weekend car
Opel Kadett C 4 door ´76 -long project
ex-Hot Hatch Astra F 1,4i
Opel Kadett C 4 door ´76 -long project
ex-Hot Hatch Astra F 1,4i
tak já jsem byl dokonce na odtahovce ...když se mi potkali u Kolína ....kuaaaaa.....oprava 30 000 Kč....
Opel Tigra 1,6
Mě táhnul Zetor, když jsem si chtěl udělat kolečko po zahradě...
Vectra 1.9 gts 110 KW na 18kách
Já už 2x táhnul octavku našich. Těď jsem teda měl na mále ale bez alternátoru jsem dojel na baterku bez ztráty kytičky
Vectra 1.9 CDTi 2005 / CD 30 MP3 / bi-xenon / 17" Irmscher Spectra Sport Line / Irmscher křídlo a maska
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja byl tažen jen jednou za 5 let co mam auto VéBé X16XEL 96
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
- Hellborn
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem tahnul kamošovu s VB X18XE kdy mu odešlo benzínové čerpadlo. No a když už jsme to měli na laně, že to odtahnem z hlavní cesty, táhli sme to nakonec z Brna až do Uničova (bylo to zhruba 100km) a dokonce po dálnici, aby to lip uteklo
Táhl jsme to svým DTHčkem a spotřeba s černym pasažérem na laně byla za tech 100km 7,1/100. Takže příště klidně až do Chorvatska
Táhl jsme to svým DTHčkem a spotřeba s černym pasažérem na laně byla za tech 100km 7,1/100. Takže příště klidně až do Chorvatska
1) Frontera 2,2 DTL
já byl tažen taky jen jednou ale stálo to to za to strávil sem 400km na tyči a ten co mě táhl se mnou po dálnici valil i 140 snesu dost ale todle bylo kapku dobrodružství po kterým už podruhý netoužímMiro píše:ja byl tažen jen jednou za 5 let co mam auto VéBé X16XEL 96
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
stejně tak jsem si to užil i já, když mi na tahači odešla převodovka a šéf pro mě poslal kolegu se soupravou, ten odpojil cestou vlek (na vykládce) a sólem si pro mě přijel.....300km adrenalinu, Brno-Chomutov..... ten blb jel bez omezovače 100 a za Prahou po R7 už asi nevěděl, že jsem vzadu nebo se mi snažil ujet ....to byla jízda, už nikdy více....P.S. píše:já byl tažen taky jen jednou ale stálo to to za to strávil sem 400km na tyči a ten co mě táhl se mnou po dálnici valil i 140 snesu dost ale todle bylo kapku dobrodružství po kterým už podruhý netoužímMiro píše:ja byl tažen jen jednou za 5 let co mam auto VéBé X16XEL 96
ještě teď mi jde mráz po zádech, když si na to vzpomenu.....zážitek co člověk nezapomene
CZECH TRUCK TEAM
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
-
beck píše:ja už sem taky tahal golfika.....jenze mu dosla nafta
Nezapomeňte, že od roku 2015 se mění způsob přepisu auta viz. www.1prehled.cz/prepis-auta-na-noveho-majitele Při nákupu nového auta preferuji vozy od soukromníků http://www.1prehled.cz/auta-na-prodej-soukroma-inzerce/