Zdravím.
Myslím, že jsem už na toto téma narazil, ale jen tak okrajově. Ale nyní se nedaří. Takže kdyžtak bude stačit nasměrovat.
Moje auto žere kolem 1,1 /h když je zahřáté. Jak jsem o toto téma již zavadil, tak prý některé serie to tak mají. V tu dobu mě to ovšem nezajímalo a tak nevím, jestli se to nedá napravit. Krom toho mi to žere do práce 7,5 a to jedu na spotřebu. To samý žral při těch samých podmínkách passat 4x4 dvoulitr.
Možná se to auto nakonec nějak rozjezdí (je z bazaru) ze začátku jsem tam dojel i za 9 litrů... i výkon motoru šel za těch pár set kilometrů nahoru... asi dlouho stálo v tom bazaru....
Kdyby teda někdo tušil jak se dá napravit ta neřest a co mám ověřit, tak děkuji...
Spotřeba na neutrál po zahřátí 1,1-1,3
Moderátor: Moderátoři
Spotřeba na neutrál po zahřátí 1,1-1,3
Vectra 1.9 gts 110 KW na 18kách
- Reklama
Re: Spotřeba na neutrál po zahřátí 1,1-1,3
Moja VC z roku 2007 mala od začiatku na voľnobeh tiež takúto nezmyselnú spotrebu. Predchádzajúca VC z roku 2005 tiež 1.9CDTI 110kW mala okolo 0,7 l/h. Napriek tomu priemer sa na mojom dal zajazdiť v pohode za menej ako 6, pri jazde na "spotrebu" aj pod 5.
V oktobri 2012 bolo auto na výmenu EGR, pretože sa ventil už nedal rozhýbať ako mi to urobili predtým niekoľkokrát. Pritom mi oznámili v servise, že je k dispozícii upgrade software. Nahrali a odvtedy spotreba 0,7. Po 6 rokoch!
V oktobri 2012 bolo auto na výmenu EGR, pretože sa ventil už nedal rozhýbať ako mi to urobili predtým niekoľkokrát. Pritom mi oznámili v servise, že je k dispozícii upgrade software. Nahrali a odvtedy spotreba 0,7. Po 6 rokoch!
Re: Spotřeba na neutrál po zahřátí 1,1-1,3
Takže to bude egr? Nebo tím, že si mám nechat nahrát nějakej upgrade softwéru do jednotky?
Pouze v autorizáči? Za kolik?
Díky
Pouze v autorizáči? Za kolik?
Díky
Vectra 1.9 gts 110 KW na 18kách