Dešťový senzor
Moderátor: Moderátoři
Dešťový senzor
Zdravim, chystám se na výměnu čelního skla a mám dotaz ohledně dešťového senzoru. Je třeba při výměně koupit nový senzor, nebo ten původní jde ze starého skla na nové přendat?
Opel Vectra C Caravan, 1.9 CDTI 110 kw, r.v. 2006, tm.modrá metal., CD70Navi, kůže, vyhř. sedačky, AFL, výklop. tažné, el. otev. zadní dveře, parkpilot.
- Reklama
Re: Dešťový senzor
Senzor je přilepený na skle, hned pod držákem zrcátka.
Opel Vectra C Caravan, 1.9 CDTI 110 kw, r.v. 2006, tm.modrá metal., CD70Navi, kůže, vyhř. sedačky, AFL, výklop. tažné, el. otev. zadní dveře, parkpilot.
A jde to sundat a ynovu nalepit,tak mi to udělali když mi mněnily čelní sklo v oplu.jen tak pro zajímavost stálo to skoro 17 tis.ale naštěstí přes pojišťovnu.vvenca píše:Senzor je přilepený na skle, hned pod držákem zrcátka.
Opel Vectra combi 1.9 CDTI,110kw,r.v 2006,verze cosmo
A nevíš, čím se to lepí. Co jsem slyšel,tak na senzoru je nějakej gel, tak jestli ten se musí koupit novej?
Vymenil som asi 10 skiel a vždy senzor prelepili. V Opli aj mimo Opla, na VeCe aj u Insignie.
Ak si si kúpil sklo sám, dovolím si upozorniť na inú hrúbku skla u náhrad (tenšie). Veľmi zlé skúsenosti mám napr. so sklami Pilkington - na jednej z VC som ich vymenil 5. Každý kamienok do skla znamenal prasklinu, sklo mi 2x prasklo od malého ťukanca pri parkovaní na slnku.
Ak si si kúpil sklo sám, dovolím si upozorniť na inú hrúbku skla u náhrad (tenšie). Veľmi zlé skúsenosti mám napr. so sklami Pilkington - na jednej z VC som ich vymenil 5. Každý kamienok do skla znamenal prasklinu, sklo mi 2x prasklo od malého ťukanca pri parkovaní na slnku.