Vectra automat
Moderátor: Moderátoři
Vectra automat
Jakou máte zkušenost s kombinaci VC+automat nebo raději VC+automat+diesel? Jaká je průměrná životnost automatů u opelů a kolik stojí údržba, servis nebo vážnější porucha. Po automatu pošilhávám delší dobu, ale jsme v Evropě, kde jich jezdí minimum, tak se bojím případných poruch a následné ceny za servis.
Toyota Prius 1.8
Ex Vectra Caravan 1.9 CDTI (mazel)
Ex Astra G Caravan 2.0 DTI
Ex Astra F Caravan 1.7 TDS
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vectra automat
určitě bych se nebál Automatu a motoru CDTi jsou to kvalitní motory a automaty GM přeci jen umí jak ti potvrdí Milosh
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
třeba tato nevypadá špatně http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... ra/7371892
a tady krasavice http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... ra/7594392
a tady krasavice http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... ra/7594392
O Miloshovi vim, že je automaťák ale přece jen Géčkovou astru nemá až tak dlouho a novou Hančuli má chvilku, tak mi o životnosti toho tolik neřekne. Předpokládám, že ty převedovky asi nebudou stejne, že?
Jinak díky za ty odkazy, před faceliftem VC brát asi nechci, ale ta druhá vypadá slibně něco takového hledám, akorát mi příjde nějak podezřele levná.
Jinak díky za ty odkazy, před faceliftem VC brát asi nechci, ale ta druhá vypadá slibně něco takového hledám, akorát mi příjde nějak podezřele levná.
Toyota Prius 1.8
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
všechny auta šli teď nehorázně dolu takže ta cena je odpovídající, hlavně bych se toho nebál protože je to prověřený auto léty výroby s vchytanejma mouchama, viz recenze v poředu autosalon
Jelikož to bude již třetí oplik co mám, tak se auta nějak moc nebojím pokud bude s kvalitním servisem a jasnou historií. Po zkušební jízdě v autorizáku jsem zvažoval i předváděcí rok starou vectru, ale to je na mě už asi zbytečně drahý luxus. Tomu manikovi z druhého odkazu jsem napsal, takže uvídím. Automat jsem si do budoucna přál a pokud bude v něčem co bych chtěl už teď, tak to nebudu brát jako zápor ba naopak.
Na tu recenzi se zkusím podívat pokud ji najdu.
Na tu recenzi se zkusím podívat pokud ji najdu.
Toyota Prius 1.8
Tak jsem dneska v rámci vybírání auta jel ve Vectře caravan 1.8 5ti kvalt a pak ještě v Signumu 2.8 V6 turbo s automatem a v plné náloži. Ten Signum mě fakt dostal, byla to slast, ani jsem z něj nechtěl vystoupit. Nebýt spotřeby a pojistky, tak bych do toho určitě šel, ale toto doma nejspíš neprosadím i když cenovka je dost zajimavá.
Jinak ten Easytronic ve reálu vypadá velmi dobře a určitě bych ho preferovala před manuálem.
Jinak ten Easytronic ve reálu vypadá velmi dobře a určitě bych ho preferovala před manuálem.
- Přílohy
-
- DSC01237.JPG (52.16 KiB) Zobrazeno 9919 x
Toyota Prius 1.8
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Signum je vůně auto, hlavně ten 2,8 T je motor co se dával do Vectry OPC takže to musí jet nádherně
Jelo to fakt super a výbava byla snad se vším co tam dávali, takže opravdu pocit luxusu a krásy.
Zkoušel jsem během týdne 2.8 169kW, 1.9 88kW a 1.8 103kW a takové je i moje pořadí v motorech jak se mi líbily a ten automat je fakt navykový. V motoru mám zase jasněji do caravnu nebudu chtít 1.8, přišlo mi to tak na hraně a hlavně chyběl ten 6tý stupeň.
Auto je v perfektním stavu od autorizovaného prodejce a se zárukou, ale ta spotřeba a pojistka a na LPG by to bylo asi nereálné předělat a krom toho by to byla škoda. Asi budu muset hledat dál, akorát je mi líto, že to nemohu koupit od svého ověřeného dealera, protože nemá možnost nabídnout další auto mých představ a ceny.
Zkoušel jsem během týdne 2.8 169kW, 1.9 88kW a 1.8 103kW a takové je i moje pořadí v motorech jak se mi líbily a ten automat je fakt navykový. V motoru mám zase jasněji do caravnu nebudu chtít 1.8, přišlo mi to tak na hraně a hlavně chyběl ten 6tý stupeň.
Auto je v perfektním stavu od autorizovaného prodejce a se zárukou, ale ta spotřeba a pojistka a na LPG by to bylo asi nereálné předělat a krom toho by to byla škoda. Asi budu muset hledat dál, akorát je mi líto, že to nemohu koupit od svého ověřeného dealera, protože nemá možnost nabídnout další auto mých představ a ceny.
Toyota Prius 1.8
Mám Astru G 2.0 Di v automatu - jezdí pěkně, ale je to slabý. Spotřeba cca 6,5 - 6,7 litru nafty. Porucha jedna - praskla hadice, co je z převodovky do chladiče, takže jsem při opravě rovnou vyměnil olej.
Do té vectry bych šel, alekorát nevím, co to je za motor 3.0 DTi - to je ISUZU?
Do té vectry bych šel, alekorát nevím, co to je za motor 3.0 DTi - to je ISUZU?