rezonovani v motoru
Moderátor: Moderátoři
rezonovani v motoru
Ahojte pratele, mam prozbu, jiz nejaky cas se mi ozyva cvakani v motoru, ale je to slyset jen pri akceleraci. Presne to reaguje na plyn, ale auto jede normalne. Hydra to nejsou, skousely sme je a pekne drzej. Od vcerejska uz se pri urcitych otackach pridava i nesnesitelny rezonovani. Je to jalo kdyz se prejede klackem rychle po vlnitym plechu. Je to jen od urcitych otacek. Nemam otackomer,ale na 5. je to pri 85 Km/h. Nemate nekdo napad co by to mohlo bejt. Opravdu uz su bezradnej, jak tam lovek hleda zavadu dlouho,tak uz nevidi i jasny veci. Dekuju.
- Reklama
Re: rezonovani v motoru
Klacek,vlnitý plech....... To,že hydra "pěkně držej" neznamená,že nemůžeš mít "hranatou" vačku. Je problém v 21. století nahrát video? Tohle je věštění.
Vectra B,Z18XE,LPG,Diagnostika OP-COM+LPG Stag4
Může to být i "jen" uvolněný nějaký (krycí) plech, šucplast pod motorem...
W124 E320 R6 Coupé 1994
Doufám,že ne. Takový pitomec,který by tohle nepoznal snad není.
Jsem rad i za tyto rady, obcas mam slabou chvilku, ale plechy sou bud sundany, nebo drzej. Hranata vacka je zajimavwj napad, ale to by melo asi i jinej projev, ne? To auto jede normalne a az pri urcitych otackach zacne rachtat. Jonak auticko jezdi podle me jak ma a za 5,5l/100 coz si myslim, ze by asi s nespravnou funkci ventilu nejelo, ne?
No mělo by to slabší výkon a trochu nepravidelný chod.
Škoda,že většina lidí neuvádí bydliště,občas se najde někdo ochotný se na to podívat.
Škoda,že většina lidí neuvádí bydliště,občas se najde někdo ochotný se na to podívat.
Naposledy upravil(a) vectra11 dne 17 kvě 2013, 13:07, celkem upraveno 1 x.
Další hloupý nápad - co uložení (připevnění) výfuku, rozsypaný kat...
W124 E320 R6 Coupé 1994
Ulozeni vyfuku je ok. Drzi to jak zidovska vira a podle zkusenosti z jineho auta, tak vadnej kat, nebo vysipanej vyhodi chybu. Ja mam pamet zavad cistou. Als stejne dekuju. Jinak slabsi vykon u litra nepoznam,nikdy sem takovou jubaturu nemel. Ale myslim ze je to docela zivy. Nevim, asi rozhodime spodek motoru, jestli nejsiu pridreny saly.
Hranatá vačka? jak se to projevuje na rachocení motoru? Není to tohle? http://www.youtube.com/watch?v=Bb82gwqPe5U
VB 1.6 16v 1998 74kW X16XEL
Ten zvuk je dost podobnej. Ted sem jeste zjistil, ze mi to zacalo papat olej a docela se kouri z vyfuku. Kour ale neni modrej jak bych cekal. Je proste cernej a plnej cernejch sazí.