Radio

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Tommy.4ever
Příspěvky: 19
Registrován: 14 dub 2013, 20:58

Radio

Příspěvek od Tommy.4ever »

Cau mam vectru 1996 mam v ni original radio a chci si do ni dat jine nemate nekdo zkusenosti s vymenou??mam si na neco dat pozor?a jak propojim nove radio s displejem na palubce??
Reklama
 

JohnyDee
Příspěvky: 22
Registrován: 04 srp 2009, 15:14

Re: Radio

Příspěvek od JohnyDee »

Vytažení je celkem sranda, musíš mít 4 tenký drátky a nastrkat je do těch dírek v každým rohu (myslím, že u každýho origo rádia Opel, to bude stejný). Následně jde vytáhnout. Bohužel s displayem ti neporadím, těžko říct, jestli nějaký NEorigo rádio má výstup na display na palubce, to už je buď dotaz na někoho jinýho nebo na google, potažmo přímo na prodejce audia. Každopádně jsem k rádiu dostal mezikus, kterej jsem dal mezi rádio a origo dráty (dráty k palubce zůstaly za rádiem) a fachčí to dobře. Jediný co bych ještě řešil hned, je paměť rádia. Musíš propojit žlutej drát s červeným, aby si pamatoval nastavení nebo kde přestal hrát ;) Pak je ještě jedno propojení, který zajistí, že rádio pojede i po vytažení klíčku a bude se zapínat tlačítkem k tomu určeným, ale to bohužel teď nevím, kterej je. A asi ještě jedna věc je anténa, ale redukci seženeš v nějakým shopu s autopříslušenstvím :)
Jaryn583
Příspěvky: 7
Registrován: 30 dub 2012, 18:08
Bydliště: Planá u Mariánských Lázní

Re: Radio

Příspěvek od Jaryn583 »

Neoriginální rádio ti s displejem fachat nebude a pokud nebudeš mít převodník pro nové rádio tak ani ovládání na volantu! :!: Bohužel. Zkus pohledat vlákno, kde se o tom pojednává, čili tlačítko "Hledat"
Opel Zafira CDX 1.8 16V - X18XE1 - LPG - Tempomat
Diagnostika: OP-COM v. 1.39 CZ
Odpovědět

Zpět na „Vectra B“