zdar vsem,
poprosim vas o nejaky kontakt na dobry servis, ktery by mi vymenil silentbloky na zadni naprave za rozumny penize, premyslim o nahrazeni puvodnich za powerflexi.
Usti nad Labem a okoli nejlepe
Diky moc Lukas
Silentblok zadni napravy
Moderátor: Moderátoři
Silentblok zadni napravy
Corsa C, z12xe, dodělané el.zrcátka, denní svícení
- Reklama
Re: Silentblok zadni napravy
Dobry vecer,
to se nikdo nenajde kdo by mel chut si vydelat?
Jeste mam pro vas jedno zjisteni.
Zavrzalo mi obcas pri prujezdu velkou nerovnosti, takovou kdy dojde k uplnemu propruzeni tlumice a i k pohybu ramena. Nemohl jsem nikde nic najit (nova ramena, tycky, kulaky a silentbloky na stabilizatoru), jeste mam v pytli ulozeni tlumice - ale to se ozyva jen pri plnem rejdu. Po precteni vseho mozneho jsem narazil na problem s panty kapoty. Nechal jsem si sestelovat kapotu, dal nove dorazy a poradne panty promaznul a ejhle problem ustal.
zvuk se spatne idetifikuje, ani kov ani plasty o sebe
to se nikdo nenajde kdo by mel chut si vydelat?
Jeste mam pro vas jedno zjisteni.
Zavrzalo mi obcas pri prujezdu velkou nerovnosti, takovou kdy dojde k uplnemu propruzeni tlumice a i k pohybu ramena. Nemohl jsem nikde nic najit (nova ramena, tycky, kulaky a silentbloky na stabilizatoru), jeste mam v pytli ulozeni tlumice - ale to se ozyva jen pri plnem rejdu. Po precteni vseho mozneho jsem narazil na problem s panty kapoty. Nechal jsem si sestelovat kapotu, dal nove dorazy a poradne panty promaznul a ejhle problem ustal.
Corsa C, z12xe, dodělané el.zrcátka, denní svícení
Re: Silentblok zadni napravy
máme asi něco podobného. dobrý tip!ljelencik píše: Zavrzalo mi obcas pri prujezdu velkou nerovnosti, takovou kdy dojde k uplnemu propruzeni tlumice a i k pohybu ramena. Nemohl jsem nikde nic najit (nova ramena, tycky, kulaky a silentbloky na stabilizatoru), jeste mam v pytli ulozeni tlumice - ale to se ozyva jen pri plnem rejdu. Po precteni vseho mozneho jsem narazil na problem s panty kapoty. Nechal jsem si sestelovat kapotu, dal nove dorazy a poradne panty promaznul a ejhle problem ustal.
jinak taky lovím nějaký schopný servis
[b]panimáma: Corsa C, 1,3 CDTI, 2005[/b]
moje: Volvo V70, D5, 2001/ Volvo S60, 2.4i LPG, 2001
moje: Volvo V70, D5, 2001/ Volvo S60, 2.4i LPG, 2001