2.2. DTi chyba motoru
Moderátor: Moderátoři
2.2. DTi chyba motoru
Ahoj,
mám Signuma 2.2 DTi a začal mi teď zlobit, v podstatě jde o problém jak je popsaný zde: https://www.opel-forum.cz/viewtopic.php?f=78&t=3342 jen s tím rozdílem, že mi motor nechcípne. Přibližně po 4 km jízdy mi to hodí servisní klíč, motor vydává divnej zvuk, ztratí výkon a jde vytočit jen cca do dvou tisíc, to se děje cca 0,5-1Km pak chyba zmizí a najedu s ním třeba 200Km bez problému a ráno stejná písnička. V jednom servise mi řekli, že to hází chybu čerpadla, ale to se mi nezdá, podle toho chování. Proto bych se Vás chtěl zeptat na doporučení na nějaký servis, kde by mi to byli schopný pořádně zjistit? Buď v Praze nebo někde poblíž Trutnova
Díky
mám Signuma 2.2 DTi a začal mi teď zlobit, v podstatě jde o problém jak je popsaný zde: https://www.opel-forum.cz/viewtopic.php?f=78&t=3342 jen s tím rozdílem, že mi motor nechcípne. Přibližně po 4 km jízdy mi to hodí servisní klíč, motor vydává divnej zvuk, ztratí výkon a jde vytočit jen cca do dvou tisíc, to se děje cca 0,5-1Km pak chyba zmizí a najedu s ním třeba 200Km bez problému a ráno stejná písnička. V jednom servise mi řekli, že to hází chybu čerpadla, ale to se mi nezdá, podle toho chování. Proto bych se Vás chtěl zeptat na doporučení na nějaký servis, kde by mi to byli schopný pořádně zjistit? Buď v Praze nebo někde poblíž Trutnova
Díky
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2.2. DTi chyba motoru
kolik má najeto?
a v praze je dost kluku s OPEL diagnostikou kde jsou schopný potvrdit že je čerpadlo chycený viz téma s diagnostikama
a v praze je dost kluku s OPEL diagnostikou kde jsou schopný potvrdit že je čerpadlo chycený viz téma s diagnostikama
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
najeto má 184 000 Km
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak to už muže byt čerpadlo načatý
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
tak diagnostika hlásí p1222, p0335 dvakrát a p0340
Túto chybu (alebo obdobnú s rovnakými príznakmi) bohužiaľ mali všetky naše Vectry C 2.2DTI ktoré sme vo firme mali. - spolu 5 kusov.
Začala sa prejavovať ca pri 80000km a žiadny servis nikdy nedokázal nájsť príčinu. Jazdili sme systémom vypnúť motor za jazdy a znova naštartovať a zase to išlo chvíľu alebo aj mesiac bez problémov. Našťastie sa to nikomu nestalo pri predbiehaní.
Bol som rád, že som sa zbavil toho auta živý a zdravý. Asi som ťa nepotešil. 1.9CDTI ani teraz Insignie 2.0CDTI to neurobili nikdy.
Začala sa prejavovať ca pri 80000km a žiadny servis nikdy nedokázal nájsť príčinu. Jazdili sme systémom vypnúť motor za jazdy a znova naštartovať a zase to išlo chvíľu alebo aj mesiac bez problémov. Našťastie sa to nikomu nestalo pri predbiehaní.
Bol som rád, že som sa zbavil toho auta živý a zdravý. Asi som ťa nepotešil. 1.9CDTI ani teraz Insignie 2.0CDTI to neurobili nikdy.
no to je hezký, nevíte náhodou jestli na tomhle motoru jde zaslepit EGR ventil? nemyslim odpojit, ale zaslepit. Často se to na webech zmiňuje ale ne k tomuhle konkrétnímu motoru...
A k čemu to bude dobré?
http://www.opeldilybrno.cz info@opeldilybrno.cz
diagnostika TECH 2, prodej použitých i nových dílů Astra G,H Zafira A,B Vectra C Signum
tel: 777620300 nebo 777620301
diagnostika TECH 2, prodej použitých i nových dílů Astra G,H Zafira A,B Vectra C Signum
tel: 777620300 nebo 777620301
Proč hrabeš do EGR,když jsem ti vyčetl\zcela zdarma,okamžitě a bez čekání\ ty ostatní chyby a hlavně to vypadá na čidlo ot klikovky,které tu mám skladem.Ani jsem ti nestál za 2Kč telefonu nebo pár halířů za SMS,že nic nechceš.Hlavně tady vystupuješ jako že máš Signum a mě tvrdíš,že je to tatínkovo a že vlastně rozhoduje on .Makoš píše:no to je hezký, nevíte náhodou jestli na tomhle motoru jde zaslepit EGR ventil? nemyslim odpojit, ale zaslepit. Často se to na webech zmiňuje ale ne k tomuhle konkrétnímu motoru...
Romane,asi pro dobrý pocit z dobře doku..veného vozu.RomanK píše:A k čemu to bude dobré?