palubní PC

Moderátor: Moderátoři

dudik1

palubní PC

Příspěvek od dudik1 »

Zdravím pánové. Před třemi dny jsem koupil Vectru C Gts 1.8, r.v. 2004. Mám v ní rádio CDR 2005 + ovládání rádia na volantě a displej typu GID. Ovládání palubního počítače je páčkou pod volantem. Rádio funguje normálně a zobrazuje svoje údaje na displeji. To samé čas, datum i automatická klima. A teď k mému problému. Asi su blbý, ale já prostě nedokážu zobrazit žádné údaje z palubního PC. Dostanu se jen do menu kde se dá nastavit jazyk, čas a datum, jednotková soustava a kontrast displeje. Dál ani ťuk. Kde dělám chybu? Díky za odpovědi a pomoc.
Reklama

peter.eu

Re: palubní PC

Příspěvek od peter.eu »

Packa ma 3 tlacitka,nahoru,dolu a za nim schovane potvrzovaci tlacitko.Po zapnuti klicku ho stiskni a mel bys byt v menu se spotrebou,dojezdem atd.
ex Vectra GTS 2.0T Elegance 129kW
Tigra TwinTop Design Edition 1.8 16V 92kW
Vectra C Caravan 1.9 CDTi 110kW Cosmo
thimlicek

Příspěvek od thimlicek »

Mnoho vecter a signumu nema palubni pocitac aktivovany. Najdi nekoho s OP-Comem nebo Techem at ti to aktivuje
dudik1

Příspěvek od dudik1 »

to peter.eu : To právě dělám a dostanu se jen k tomu nastavení (datum + čas, kontrast displeje, soustava jednotek a jazyk) jak jsem psal v dotazu výše.

to thimlicek : Zatím nikoho s OP-COMem v okolí neznám ( jsem z Valašského Meziříčí), takže kdybyste o někom v dosažitelném okruhu věděli a dali tip, byl bych vám vděčný. Asi za 14 dní pojedu do Opelu do Zlína, tak bych si to kdyžtak nechal aktivovat tam.

Jinak díky za odpovědi a rady :)
dudik1

Příspěvek od dudik1 »

Takže věci se mají tak. Bývalý majitel neměl funkce palubního počítače opravdu aktivované. V Opelu mi to museli všechno komplet naprogramovat a nastavit.
milhauzz

Příspěvek od milhauzz »

dudik1 píše:Takže věci se mají tak. Bývalý majitel neměl funkce palubního počítače opravdu aktivované. V Opelu mi to museli všechno komplet naprogramovat a nastavit.
Kolik chtěli soudruzi ? ;)
Insignia 118 kW ST, automat
dudik1

Příspěvek od dudik1 »

Soudruzi si řekli o 700,-. Nebylo to jen " napíchnout na TECH II" a hotovo. Z nějakého důvodu o sobě ty jednotlivé obvody a jednotky nevěděly a chvilku s tím musel mechoš bojovat, ale nakonec do dal do kupy. Trvalo to skoro hoďku.
chladtomas89

Příspěvek od chladtomas89 »

Mam stejnej problem, takže asi jen serviz a nic víc, ale ještě mě zajímá jedna věc i kdyby tyhle funkce byly "blokovany", tak já se nemůžu dostat ani do nastavení topení ( nastavení ofuků ).
Opel Vectra C 2,2 16V IMSCHER
thimlicek

Příspěvek od thimlicek »

Co se tyce nastaveni ofuku tak si zkus opravit prostredni tlacitko. Me to pomohlo ale nekteri nemeli to stesti

http://forum.vectraklub.pl/index.php/to ... tronikiem/
chladtomas89

Příspěvek od chladtomas89 »

tak nakonec sem vyndal ovládací panel na topení, profoukal vzduchem a stříkl kontaktolem a vše funguje už jak má, jen mě mate ještě jedna věc, kolečka pro nastavení teploty jdou taky zmáčknout, maj nějakou funkci nebo ne?
Opel Vectra C 2,2 16V IMSCHER
Odpovědět

Zpět na „VECTRA C – Autorádia + navigace + elektronika“