ahoj, mám (asi) prasklé svody. Tak sháním od někoho, kdo má na prodej a nejsou prasklé, či úspěšně zavařené.
Mám Z22XE (Omega 2.2-106kW), ale mělo by to pasovat i ze X20XEV (Vectra B 2.0, Astra G 2.0-100kW) a X18XE (Astra F-85kW).
Na obrázku jsou bez EGR, ale můžou být s přírubou pro EGR, který tam mám.
Případně kontakt někam či na někoho, kde to nebude stát 5tis kč, co stojí nové.
svody Z22XE, X20XEV, X18XE
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na vaše stránky umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na vaše stránky umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Kód: Vybrat vše
<a href="http://www.opel-forum.cz" title="Opel forum a klub">Opel forum a klub</a>
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: svody Z22XE, X20XEV, X18XE
a líbily by se Lexmaul?
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Jenom tak mě napadlo... nebude mít Astra a Vectra svody jiné než Omega (kvůli uložení motoru).
to nevím, vyčetl jsem to někde na jiném fóru a jedna porovnávací tabulka náhradních dílů také označuje záměnu. Směr uložení motoru by neměl vadit, když další díl už bude jiný se stejnou přírubou napojení.
Miro: líbily by se každé, co budou pasovat, nebudou prasklé a nebudou stát balík.
Popřípadě uvítám i kontakt na někoho, kde to umí svařit. Nejlépe okresy ZR a Brno.
Miro: líbily by se každé, co budou pasovat, nebudou prasklé a nebudou stát balík.
Popřípadě uvítám i kontakt na někoho, kde to umí svařit. Nejlépe okresy ZR a Brno.
Omega Caravan 2.2 (Z22XE) Elegance 2001
aktuál a k tomu by se mi hodil motorek ostřikovačů na světla, ne na okno. Ten na světla je větší a silnější a pak popř. čidlo sklonu nápravy pro xenony, nebo motorky na náklony xenonů.
Omega Caravan 2.2 (Z22XE) Elegance 2001
Mám na prodej svody z x20xev cena 1 100,-. Jsem z Havířova 721 066 204