imobilizér nejde odblokovat
Moderátor: Moderátoři
imobilizér nejde odblokovat
Ahoj. Prosím moc o radu. Koupila jsem si opel omega r.v.94 a bohužel nejede, nějak se mi "zasekl" imobilizér, nebo jak píšou v příručce elektronická závora. Od začátku mi "dálka" trochu blbne, málokdy se mi povede odemknout na poprvé.Jenže když odemknu klíčem, nejde nastartovat. Musí se zamknout ovladačem a zase odemknout ovladačem. Rozsvítila se mi teda kontrolka (ten utíkající človíček ) ale už ne a ne zhasnout ať mačkam ovladač jak chci. Zkusila jsem ho podle návodu znova naprogramovat (už se mi to jednou stalo a povedlo se mi to), ale nic. Vyměnila jsem baterky v ovladači-nic. Nevíte někdo co s tím? Bez auta jsem v čudu. Prý jde nějak ten imobilizér odpojit, ale nevím jak. Prosím poraďte a co nejdřív. DÍKY MOC!
- Reklama
Re: imobilizér nejde odblokovat
Zablokovala se jednotka alarmu. Je třeba ji vyřadit, resp. propojit tak, jak to má auto bez alarmu. U Omeg z tohodle roku častý jev.
http://www.opeldilybrno.cz info@opeldilybrno.cz
diagnostika TECH 2, prodej použitých i nových dílů Astra G,H Zafira A,B Vectra C Signum
tel: 777620300 nebo 777620301
diagnostika TECH 2, prodej použitých i nových dílů Astra G,H Zafira A,B Vectra C Signum
tel: 777620300 nebo 777620301
díky jak se to tedy dělá?jsem ze štětí,okr.Litoměřice.
Nebo holt koupit nový ovladač\nebo jiný\ a pomocí TECH1 připrogramovat-otázka cca 2minut.
Na tento vůz dle r.v. není žádný security code,ale jen programuješ ovladač pomocí Tech 1.
Nouzové řešení nedestruktivní je :
otevřít kapotu,zmačknout spínač alarmu kapoty,zamknout auto\dveře spolujezdce tak,že zacvaneš zámek např tyčkou,ale jsou otevřené a spínač světla zamačkneš třeba isolepou\,počkat až po cca 3min zhasne panáček,odpojit baterku,pak odpojit jednotku centrálního zamykání\vpravo na A sloupku u spolujezdce ident ZX\.Pak připojíš baterku,máš vyřazený centrál,ale natočíš a jezdíš až do opravy \výměny\ ovladače.Používáš auto sice jako Šade 120,ale jedeš.
Na tento vůz dle r.v. není žádný security code,ale jen programuješ ovladač pomocí Tech 1.
Nouzové řešení nedestruktivní je :
otevřít kapotu,zmačknout spínač alarmu kapoty,zamknout auto\dveře spolujezdce tak,že zacvaneš zámek např tyčkou,ale jsou otevřené a spínač světla zamačkneš třeba isolepou\,počkat až po cca 3min zhasne panáček,odpojit baterku,pak odpojit jednotku centrálního zamykání\vpravo na A sloupku u spolujezdce ident ZX\.Pak připojíš baterku,máš vyřazený centrál,ale natočíš a jezdíš až do opravy \výměny\ ovladače.Používáš auto sice jako Šade 120,ale jedeš.
Tak to je fakt hodně dobrý, zkusím si to pamatovat...
W124 E320 R6 Coupé 1994
Pozor,tento postup je pouze pro omegy starších ročníků,které mají velký ovladač centrálu s tlačítkem uprostřed a pojistným tlačítkem z boku!!!!!