imobilizér nejde odblokovat

1994-

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
opelka

imobilizér nejde odblokovat

Příspěvek od opelka »

Ahoj. Prosím moc o radu. Koupila jsem si opel omega r.v.94 a bohužel nejede, nějak se mi "zasekl" imobilizér, nebo jak píšou v příručce elektronická závora. Od začátku mi "dálka" trochu blbne, málokdy se mi povede odemknout na poprvé.Jenže když odemknu klíčem, nejde nastartovat. Musí se zamknout ovladačem a zase odemknout ovladačem. Rozsvítila se mi teda kontrolka (ten utíkající človíček :) ) ale už ne a ne zhasnout ať mačkam ovladač jak chci. Zkusila jsem ho podle návodu znova naprogramovat (už se mi to jednou stalo a povedlo se mi to), ale nic. Vyměnila jsem baterky v ovladači-nic. Nevíte někdo co s tím? Bez auta jsem v čudu. Prý jde nějak ten imobilizér odpojit, ale nevím jak. Prosím poraďte a co nejdřív. DÍKY MOC!
Reklama

RomanK
Kontaktovat uživatele:

Re: imobilizér nejde odblokovat

Příspěvek od RomanK »

Zablokovala se jednotka alarmu. Je třeba ji vyřadit, resp. propojit tak, jak to má auto bez alarmu. U Omeg z tohodle roku častý jev.
http://www.opeldilybrno.cz info@opeldilybrno.cz
diagnostika TECH 2, prodej použitých i nových dílů Astra G,H Zafira A,B Vectra C Signum
tel: 777620300 nebo 777620301
opelka

Příspěvek od opelka »

díky jak se to tedy dělá?jsem ze štětí,okr.Litoměřice.
denny

Příspěvek od denny »

Nebo holt koupit nový ovladač\nebo jiný\ a pomocí TECH1 připrogramovat-otázka cca 2minut. ;)
Na tento vůz dle r.v. není žádný security code,ale jen programuješ ovladač pomocí Tech 1.

Nouzové řešení nedestruktivní je :
otevřít kapotu,zmačknout spínač alarmu kapoty,zamknout auto\dveře spolujezdce tak,že zacvaneš zámek např tyčkou,ale jsou otevřené a spínač světla zamačkneš třeba isolepou\,počkat až po cca 3min zhasne panáček,odpojit baterku,pak odpojit jednotku centrálního zamykání\vpravo na A sloupku u spolujezdce ident ZX\.Pak připojíš baterku,máš vyřazený centrál,ale natočíš a jezdíš až do opravy \výměny\ ovladače.Používáš auto sice jako Šade 120,ale jedeš.
Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

Tak to je fakt hodně dobrý, zkusím si to pamatovat... 8-)
W124 E320 R6 Coupé 1994
denny

Příspěvek od denny »

Pozor,tento postup je pouze pro omegy starších ročníků,které mají velký ovladač centrálu s tlačítkem uprostřed a pojistným tlačítkem z boku!!!!!
Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

Jasně, rozumím. Děkuju! ;)
W124 E320 R6 Coupé 1994
Odpovědět

Zpět na „Omega“