Vectrákovic Vectra B Z18XE
Moderátor: Moderátoři
Re: Nováčkovy dotazy ohledně vectry b.
Tak samozřejmě já jen vyzvídám, a většínu bude dělat táta
Termostat jde do servisu nevím proč Asi proto že se na to táta bojí sáhnout a nebo že je někde nevím... Ale co se týče elektroniky tak to problém nebude v tom se taťulda vyzná a mi teď ve fyzice začínáme s elektrikou A když jsme u teho mužete mi někdo prosím prozradit kde se nachází..? Někde jsem slyšel že ve spodní přírubě... Ale nevím...
Termostat jde do servisu nevím proč Asi proto že se na to táta bojí sáhnout a nebo že je někde nevím... Ale co se týče elektroniky tak to problém nebude v tom se taťulda vyzná a mi teď ve fyzice začínáme s elektrikou A když jsme u teho mužete mi někdo prosím prozradit kde se nachází..? Někde jsem slyšel že ve spodní přírubě... Ale nevím...
- Reklama
Teď mě napadlo že budete potřebovat typ motoru že?
Takže je to 1.8 16V 92KW To značení je Z18XE...
Takže je to 1.8 16V 92KW To značení je Z18XE...
Pravdu máš, že je to prazvlášní postup no ale proč ne.
Každý si už sám musí zvážit, jestli to zvládne sám, nebo s pomocí fóra nebo s pomocí někoho jiného.
Tím nechci v žádném případě nikoho navádět...rozeber si auto vyházej kabeláž, je to brnkačka....pro mě třeba jo. Ale vím já, kdo sedí na druhém konci u pc?
Můžu poradit, co a jak, nejlíp to, co už jsem sám vyzkoušel. Pak už je to věc dotyčného čtenáře, testovatele a tuniče, jestli do toho půjde.
Jo a mimojiné, vyměnit termostat nebo dělat okna v elektrice.....to první je podstatně, nesrovnatelně jednodušší
S tím bych si dovolil nesouhlasit, zrovna el okna, mlhovky...to je jen o elektronice, elektrotechnice. Nemusím ani tušit, kde je, jak funguje a k čemu je např lambda.vectra11 píše:...vůbec nejde o znalosti elektriky/elektroniky,ale toho co jak v autě funguje...
Každý si už sám musí zvážit, jestli to zvládne sám, nebo s pomocí fóra nebo s pomocí někoho jiného.
Tím nechci v žádném případě nikoho navádět...rozeber si auto vyházej kabeláž, je to brnkačka....pro mě třeba jo. Ale vím já, kdo sedí na druhém konci u pc?
Můžu poradit, co a jak, nejlíp to, co už jsem sám vyzkoušel. Pak už je to věc dotyčného čtenáře, testovatele a tuniče, jestli do toho půjde.
Jo a mimojiné, vyměnit termostat nebo dělat okna v elektrice.....to první je podstatně, nesrovnatelně jednodušší
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.39)
Pokud na hlavě najdeš tuto přírubu máš vyhráno, v tom je termostat.
Insignia Sports Tourer 2.0 DTE MY2015
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d
Možnost načipovat TPMS snímače
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d
Možnost načipovat TPMS snímače
Když myslíš... Takže PROSÍM SMAZAT TOTO VLÁKNO.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: PROSÍM ADMINY O SMAZÁNÍ TOHOTO TOPICU ... DĚKUJU
nic se mazat nebude, jen sem sázej fotky jak pokračuješ
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
Re: Vectrákovic Vectra B Z18XE
Nic se mazat nebude,ale můj příspěvek,který byl slušný,nikoho nenapadal,pouze vyzýval ke zvážení zamýšlené "přestavby" zmizel. I to je přece rada....
Vectra B,Z18XE,LPG,Diagnostika OP-COM+LPG Stag4
Máš pravdu. A spolu s ním i následující, v němž se "mladej" na tebe docela hustokrutě puberťácky utrhl...
W124 E320 R6 Coupé 1994
Děkuji. To jsem ani komentovat nechtěl,že si někdo vyskakuje na někoho kdo by mohl být jeho otec...... nová doba.....
Vectra B,Z18XE,LPG,Diagnostika OP-COM+LPG Stag4
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
drobná korektura výskoků jak mlaďase i staříka dovedla to to téma do klidné hladiny....
každopádně jsou to jejich koruny, jhejich čas a jejich síly....
každopádně jsou to jejich koruny, jhejich čas a jejich síly....
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.