Koupě vectry gts 2,2
Moderátor: Moderátoři
Koupě vectry gts 2,2
Ahoj, už dlouho vyhlížím nějakou hezkou vectru. Chci určitě jen GTS a k tomu benzínový motor. Hodně dlouho koukám po téhle, viz odkaz. Inzerát na ni se objevil již někdy o prázdninách, od té doby zlevnila z 90k na 69k. Minulý týden jsem se na ni byl i podívat. Nemáte nějakou radu naco se u takového auta zaměřit, případně nevíte o ni někdo náhodou něco? Motor se zdál v pořádku, poslouchal jsem, jestli nechrastí řetěz. Děkuji moc za jakoukoliv radu.
http://www.sauto.cz/osobni/detail/opel/ ... oFrom=list
http://www.sauto.cz/osobni/detail/opel/ ... oFrom=list
- Reklama
- chladtomas89
Re: Koupě vectry gts 2,2
Nedavno jsem kupoval stejnej rocnik se stejnym motorem, jen s jinou vybavou a automatem, ja sem stim spokojenej zatim, jede pekne vse zatim bez problemu, jen to ma pomerne malou nadrz :-/ jinak spotreba s lechkou nohou 7,5 l mimo mesto.
Opel Vectra C 2,2 16V IMSCHER
Díky za odpověď. Co jsem našel na autě za závady: nešly otevřít levé zadní dveře zevnitř (nebylo to dětskou pojistkou) - to je ale asi banalita, dále nefungovalo takové to hlavní kulaté tlačítko - jak se pomocí něho dá proklikat do nastavení klimy (otáčení fungovalo, jen ten stisk aby člověk vlezl do nastavení nefungoval) - to netuším jak závažné je... Každopádně tohle jsou celkem prkotiny , nejvíc mam obavy a stav motoru atak, aby tam pak člověk nemusel investovat velký prachy do toho... No to asi člověk neví nikdy, na jaké auto narazí. Každopádně díky za odpověď, třeba jestli někdo nemá i zkušenost s tím bazarem v Drmoulu? Pán mi přišel v pohodě, nechal mi auto prolézt a sám sem se v něm svezl, nestál mi za zády a nic, netlačil an mě...
Cau hosi, nechci Vam kazit naladu ale je to nejhorsi motor co kdy opel vyprodukoval nebo spis umistil do Vecter....jak konstrukcne tak nakladove (myslim ze americka produkce)
mluvim z vlastni zkusenosti. sam sem to mel
jen za rozvody jsem daval 21tisic.
ikdyz o mym soucatnym motoru nejsou taky hezky radky napsany, ale nastesti uz jezdi 3 roky na vymenu oleje takze nezbyva nic jineho nez prat stastny kousek.
.. jinak jeste k dotazu..jestli nesly otevrit dvere..mel jsem taky, je to vadna elektroniky(vymena za cely kus zamku)
stredove tlacitko opet klasicka zavada u techto vecter(v zime je to k vsteku kdyz nemuzes nastavit na nohy) jinak novy kousek panelu stoji 15 tis ... jetej muzes sehnat ale nemusi ti vubec komunikovat..musis podle typu radia a displeje.
mluvim z vlastni zkusenosti. sam sem to mel
jen za rozvody jsem daval 21tisic.
ikdyz o mym soucatnym motoru nejsou taky hezky radky napsany, ale nastesti uz jezdi 3 roky na vymenu oleje takze nezbyva nic jineho nez prat stastny kousek.
.. jinak jeste k dotazu..jestli nesly otevrit dvere..mel jsem taky, je to vadna elektroniky(vymena za cely kus zamku)
stredove tlacitko opet klasicka zavada u techto vecter(v zime je to k vsteku kdyz nemuzes nastavit na nohy) jinak novy kousek panelu stoji 15 tis ... jetej muzes sehnat ale nemusi ti vubec komunikovat..musis podle typu radia a displeje.
Radši čerpadlo u opela za 30 tis. než ukradené auto od koncernu VW.
Ahoj, díky za odpověď. No přemýšlel jsem i o tom motoru 2,2 dti, ale tam se zase člověk dočte o čerpadlu a hlavně s mojim nájezdem a celkově ježděním je diesel hloupost . Benzínová 1,8 se v GTSku u nás moc sehnat nedá, tak pak na výběr moc není . Ta 2,2 benzin mi přišla jako nejlepší alternativa, ale opravdu nevím... Jo a jiné auto nechci
- chladtomas89
Ja nevim co se tyce toho motoru, tak si myslim ze zalezi dost natom jak se o nej clovek stara a jak jezdi. Pred tim jsem mel r clio 2 sport 2.0 16v udelal sem na motor 400000 a kdyz jsem auto prodaval tak jsem mel klid v dusi protoze byl ok a to taky dost lidi hanilo jak nevydrzi. Jezdim normalne, zadny vytaceni za studena atd vcas vymena oleje a filtru, tak snad se mi to vypati i tady. Jiak ja teprve najel s vectrou 2000km tak sou to me prvni dojmy.
Sezen si 2.0T ...rozhodne o dost lepsi a pruznejsi motor
chladtomas89 píše:Ja nevim co se tyce toho motoru, tak si myslim ze zalezi dost natom jak se o nej clovek stara a jak jezdi. Pred tim jsem mel r clio 2 sport 2.0 16v udelal sem na motor 400000 a kdyz jsem auto prodaval tak jsem mel klid v dusi protoze byl ok a to taky dost lidi hanilo jak nevydrzi. Jezdim normalne, zadny vytaceni za studena atd vcas vymena oleje a filtru, tak snad se mi to vypati i tady. Jiak ja teprve najel s vectrou 2000km tak sou to me prvni dojmy.
ja se o to auto staral vic jak dost....investice do oprav a vzhledu byla tenkrat 100 tisic... Vectra B tenkrat stala 140 tis ..takze toho bylo dost a stejne se my to potkalo ....a to jsem ty rozvody udelal par mesicu pred tim...
- chladtomas89
Depos:
No tak asi musí mít člověk štěstí na kus. No pořád je to jen auto, tak snad budu spokojen stejně jako u posledního auta
No tak asi musí mít člověk štěstí na kus. No pořád je to jen auto, tak snad budu spokojen stejně jako u posledního auta
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a je to motor od SAABu takže řetěz a obrovská spolehlivostDapos píše:Sezen si 2.0T ...rozhodne o dost lepsi a pruznejsi motor
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.