žhavící svíčka
Moderátor: Moderátoři
žhavící svíčka
Zdravím.potřebuji radu ,zalomil jsem žhavící svíčku na Oplu Signum 2,2dti.Prý existuje odvrtani bez sundání hlavy?nevíte někdo o někom v ústeckém kraji?(Ústí nad Labem) diky
- Reklama
Re: žhavící svíčka
Pokud se ti chce zajet k Pardubicím,tak já to dělám.Hlavně po zalomení na to již nesahat a nezkoušet něco amatersky,pak už to nejde ani profi.
1ks za 1700,-Kč.
Zde postup:
http://dennyd.rajce.idnes.cz/Demontaz_u ... k_po_kroku./
1ks za 1700,-Kč.
Zde postup:
http://dennyd.rajce.idnes.cz/Demontaz_u ... k_po_kroku./
Tak ty Pardubice nejsou tak daleko.Je to možný i o víkendu?Jsem laik,mužu jet na tři válce do pardubic?
pokud nastartuješ ,tak jedeš vždy na všechny válce.Žhaváky jsou jen pro studený start,aby lépe chytla nafta.
S víkendama je to dost na pikaču,stačí,že dělám 12hod denně v týdnu.Zkus to vymyslet na pracovní den.
Dále už piš přes SZ,ať to tady nezahnojujem.
S víkendama je to dost na pikaču,stačí,že dělám 12hod denně v týdnu.Zkus to vymyslet na pracovní den.
Dále už piš přes SZ,ať to tady nezahnojujem.
Takže SVATIK má s velikým štěstím žhavák vyměněn.Všichni andělé byli při mě.
Prosím tímto,pokud někomu praskne žhavák JIŽ S TÍM NIC NEDĚLEJTE!!!
SVATIKOVI odlomil jeho mechanik elektrodu,ta pak nebyla za co vzít a já o ni zlomil frézu.
Ale vše dobře dopadlo.
Frézu mám taky již novou,ještě během Svatikovo pobytu u mě přijel dodavatel s novou.
SVATIKOVI odlomil jeho mechanik elektrodu,ta pak nebyla za co vzít a já o ni zlomil frézu.
Ale vše dobře dopadlo.
Frézu mám taky již novou,ještě během Svatikovo pobytu u mě přijel dodavatel s novou.
dobrá práce denny
CZECH TRUCK TEAM
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
jj, koukal jsem i na Rajče, Denny... Ještě že nemám žhavičky...
W124 E320 R6 Coupé 1994
Ahoj.Ještě jednou Ti chci poděkovat za opravu a až budu něco potřebovat a poradit ozvu sedenny píše:Takže SVATIK má s velikým štěstím žhavák vyměněn.Všichni andělé byli při mě.
Ale vše dobře dopadlo.
Ahoj, prosím hledám nějakého borce který dokáže vyměnit žhavicí svíčku na Opel Astra H 1.9cdti 2007 74kw..nejde mi to povolit a nemám vytahováky.. neznáte někoho kdo by to vyměnil nebo kdo se tím zabývá.. děkuji
Ahoj! On by se možná i někdo našel, je však dobré uvést aspoň rámcově, odkud jsi...
W124 E320 R6 Coupé 1994