Cukání motoru při přepnutí na plyn.
Moderátor: Moderátoři
Cukání motoru při přepnutí na plyn.
Mám Merivu 1,6, 77kW, 2009 na LPG, při zahřátí motoru a automatickému přepnutí na plyn, mi jednou, nebo dvakrát cukne motor, ale potom to jezdí normálně bez cukání. Nevíte někdo, v čem může být problém?
- Reklama
Re: Cukání motoru při přepnutí na plyn.
Muzes mit teplotu prepnuti nastavenou nizko a smes neni takova jaka by mela.Nebral bych to jako vadu.Zkus jet po nastartovani na benzin a treba po 3km prepnout na plyn manualne,a myslim ze ti to necukne.
ex Vectra GTS 2.0T Elegance 129kW
Tigra TwinTop Design Edition 1.8 16V 92kW
Vectra C Caravan 1.9 CDTi 110kW Cosmo
Tigra TwinTop Design Edition 1.8 16V 92kW
Vectra C Caravan 1.9 CDTi 110kW Cosmo
Re: Cukání motoru při přepnutí na plyn.
Minulý týden v pátek jsem byl na revizi plynu, seřizoval mi to, ale mi to ukazovalo zvýšenou průměrnou spotřebu až o 1 litr, což mě překvapilo!!!
Teď se to nějak ustálilo, už mi to ukazuje o půl litru méně. Dnes jsem najezdil 100 km s přestávkami a celou dobu v pohodě, bylo teplo, takže nevím, možná je to plynem, nebo svíčkami. Zítra jedu do servisu na diagnostiku a uvidím co mi poví. Jinak dík za informaci, zítra budu chytřejší, dám vědět.
Teď se to nějak ustálilo, už mi to ukazuje o půl litru méně. Dnes jsem najezdil 100 km s přestávkami a celou dobu v pohodě, bylo teplo, takže nevím, možná je to plynem, nebo svíčkami. Zítra jedu do servisu na diagnostiku a uvidím co mi poví. Jinak dík za informaci, zítra budu chytřejší, dám vědět.