Tak se mi to už "téměř"

celé podařilo rozchodit. O víkendu jsem zpátky nainstaloval topení včetně čerpadla. Ve středu, když už se mi prsty už zahojili, tak jsem zajel na přeprogramování ECC. Nastavili mi v menu zobrazení časů a topení hned jelo.

. Bohužel jsem později zjistil, že mi klimatizace přestala reagovat na přivedení 12V na pin 23 v konektoru ECC. Přitom v sobotu, když jsem to zkoušel, tak po přivedení napětí se rozsvítila dioda na tl. AUTO a rozběhl se ventilátor (topení samo ještě ne). Nyní se topení rozběhne po stisku tohoto tlačítka, jak je popsáno někde v tomhle vlákně, ale na dálku to zatím jaksi nefachá

. Nemůže nastavením pomocí tech2 tuhle funkci nějak odstavit? .
Stejně tam asi budu ještě muset zajet, protože tam určitě není nastavena tebou popisovaná funkce s vypnutím ultrazvuků. Na to jsem si včera nevzpomněl

Jinak na nastavenej čas v menu to fachá pěkně. Co jsem to zatím zkoušel, tak mi to alarm nespustilo. Taky nebyla žádná pořádná zima.
Díky moc za odpovědi na mé dotazy ohledně montáže tohohle super vybavení do auta

.
Že při tom napojení zjistil, že jsou v trapu klapky v sání (to už jsem věděl) a že začíná zlobit EGR, to už se mi moc s radostí nepíše. Zkusim EGR vyčistit. Snad ho ještě zachráním. Na VeBe X18XE jsem tam dal podložku. Tam s tim nebyl problém. Jde to u 1.9DTH taky nějak ošálit, aby EGR tolik nezlobil?
Díky