Koupena po prvním majiteli, najeto měla necelých 142 000km, na plecháčích se zimníma kolama. Prodejcem prodáváno jako auto na náhradní díly...

Výbava:
ABS
Centrál
El.okna vepředu
El.zrcátka
Rádio CDR500
Stav při koupi:
Uvolněná palubní deska
Odlepená výztuha ve střeše
Centrál pořádně nefungoval
Mlátila zadní náprava
Orezlé zadní lemy
Na podvozku nebyla nějaká viditelná rozsáhlá koroze - buď dobře opraveno nebo tam prostě není...

Rozvody na hranici životnosti
Prasklé žárovky na středovém tunelu
Prasklá žárovka v přístrojovce
Auto je teď ve fázi uvedení všech věcí do funkčního stavu, pořád se mi nedaří odstranit příčinu mlácení v zadní nápravě, zatím vyměněny 2 silentbloky, bude se pokračovat s dalšími a zdá se mi, že zadní náprava i poměrně dost plave, byl jsem na měření tlumičů, nejsou úplně ok ale ani rozbité.
Jedinou úpravou je zatím výměna vnitřních kliček dveří za chromované - když už jsem tam musel kvůli centrálu tak jsem to vzal při jednom...

V plánu mám dodělání el.stahování i pro zadní okna(na to si zatím moc netroufám, o elektrice nevím nic a manuálně jsem poměrně dost levej a navíc nemám pořádný nářadí...

Co se mi na autě líbí:
Auto jako takové, Béčko se mi vždycky líbilo
Naprosté ticho při jízdě po dálnici
Dostatek výkonu při jakékoliv situaci - oproti Astře 1.6 co jsem měl předtím je to obrovský rozdíl..

Spotřeba - čekal jsem okolo 10l, zprvu tak i jezdila, po rozvodech jezdím za 7,5 průměr; táta na dlouhé trasy 6,3...
Co se mi nelíbí:
Čalounění interéru - ta barevná kombinace je příšerná...

Nemá 6st. převodovku...

Zpětná zrcátka - dozadu prostě není vidět
Tady pár fotek(nic moc kvalita, jenom mobil):

EDIT:
Začínám zjišťovat informace ohledně zástavby el. stahování zadních oken a našel jsem v autě toto:

Znamená to, že je v autě natažená kabeláž pro okna do sloupku?