Dobrý den chtěl bych se zeptat vlastním Opel Vectra 1.8 16v rok 1998. Mám problém moje Vectra točí myslím max 4500 otáček! Potom začně škubat a dále nejde ? Myslím že jde o váhu vzduchu ale raději se zeptám jestli stím nemáte někdo zkušenosti ?
Dále mi stále svítí kontrolka ABS co stím ?
a taková maličkost která mě až tak netrápí ale asi je to častý problém jelikož otcovi na opel omega má to samé centrál nefunguje na zadní dveře za řidičem ?
Děkuji budu velice rád za každou radu
Opel Vectra B 1.8 16v závady
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Opel Vectra B 1.8 16v závady
Tak u tebe by to chtělo alespoň vyčíst paměť závad. U otce bych začal kontrolou kabeláže v průchodce dveří z "B" sloupku. Pokud bude O.K. tak teprve potom bych se zaměřil na zámek samotný.
ex VeB X18XE nyní Prase 3BG AVF 4motion
Diagnostika jednotky motoru.
Diagnostika jednotky ABS.
Diagnostika jednotky ABS.
hoj
pokud motor nejde vic jak 4500 otacek tak jede v nouzovem rezimu jeto omezovac ale mela by svitit kontrolka motoru ale muze byt zarovecka kaput tak ze urco diagnostika
pokud motor nejde vic jak 4500 otacek tak jede v nouzovem rezimu jeto omezovac ale mela by svitit kontrolka motoru ale muze byt zarovecka kaput tak ze urco diagnostika
uceny z nebe nespadl
a když na diagnostice nic nezjistíš, tak se zaměř na výfuk a palivový filtr
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995
jojo kontrolka svítí co taková kompletní diagnostika stojí ? jenom zjistění závad ?
Když laskavě uvedeš odkud jsi (!!!), tak třeba nebude stát nic.
Vectra B,Z18XE,LPG,Diagnostika OP-COM+LPG Stag4