Vypouštěcí ventil u palivového boxu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Ronny

Vypouštěcí ventil u palivového boxu

Příspěvek od Ronny »

Zdravím všechny trápí mě problém teče mi nafta z vypouštěcího ventilu co je zespoda nádoby s palivovým filtrem zezačátku to teklo hodně odvodnil jsem to a vyměnil palivový filtr,těsnění tam žádný nebylo je to děláné z plastu nádoba závit i šroub je plastový, nějakou dobu mi přišlo že výměnou je po problému a není teče to pořád a když necham běžet motor a otevřu kapotu tak to vidim jak to ukapává setkal jste se s tim někdo v čem je problém díky za rady Martin Opel Vectra C kombi 1,9 cdti 110kw
Reklama

denny

Re: Vypouštěcí ventil u palivového boxu

Příspěvek od denny »

A jsi si stopro jistý,že je to z odvodňováku?
Dost často to prosakuje zvrchu a teče dolu,děje se to dost často,protože je vršek nesprávně a nerovnoměrně dotažen.Na správné utažení vršku má Opel ,Fiat i Alfa docela pěkný forichtung,právě kvůli úniku paliva vrchem.
Ronny

Re: Vypouštěcí ventil u palivového boxu

Příspěvek od Ronny »

JJ jsem mel sem ho asi 15x venku na ten vrsek mam taky forichtung je tam docela sila na to dotazeni mam svareny kolo se zarezama to se tam nasadi a pakou dotahne na krev seshora to netece mel jsem ten box vytazenej jen jsem odpojil to cidlo zespoda a tam to nechcije znicehonic mi to zacalo chcat tom odvodnovakem nevim proc utahl jsem ho i klestema zkousel pod to dat tesneni to bylo jeste horsi tak jsem tam udelal proste zavit a natocil sroub uz to netece tolik ale asi je tam velky tlak a tak na kilaku mi to tri kapky udela za novou nadobu teda ten filtrbox chteji neco kolem 4000zitra to zkusim ten sroub utesnit tmelem na motory jinak me nic nenapada ani nevim k cemu je v ty nadobce ten plovak jestli ukazuje hladinu vody ???
Odpovědět

Zpět na „Vectra C + Signum“