Nájezd Kilometrů...
Moderátor: Moderátoři
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nájezd Kilometrů...
co se táče nájezdu bych se nebál sám mám jaketo něco okolo 350-450 tis na motoru, byl jsem na diagnostice a Trdlo Astra G fora potvrdí, že ukazala 650 tis...
co se týče stáčení budíku u VB je to jednoduche ale jsou dvoje typy budíku a jeden z nich jde a druhy nee - info od Trdla
spíš si dej pozor na zadní nápravu ta je častým problemem
co se týče stáčení budíku u VB je to jednoduche ale jsou dvoje typy budíku a jeden z nich jde a druhy nee - info od Trdla
spíš si dej pozor na zadní nápravu ta je častým problemem
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
- Reklama
OK, díky za info. Jak jste psali, tak za ty love to nemá cenu řešit. Když se za pár let podělá, tak půjde holt do věčnejch lovišt a nebo se vymění motor...
Spíš mám teď takový trochu jiný dilema, a to co říkáte na motorizaci ve VB 2.5 V6?
Mohl bych mít totiž za podobný peníze ještě jednu VB s touto motorizací, najeto asi 300tis.
Je v plný náloži včetně vyhřívaný kůže, ovládání na volantu, šíbr, centrál na DO, imo, Construct, klima, atd...
Interiér parádní a zachovalej, nepotrhanej, nohmatanej...Musel bych pro ni ale do Německa.
Navíc je to Hatchback a manuální převodovka a já těchle typů v tomto provedení a v kůži moc neviděl jezdit...je to spíš taková vzácnost mi přijde
Že by jsme si letos s paní udělali hezký vánoce.
Tak jsem nějak vyčetl, že motor je spolehlivej, když se teda mění rozvody a olej pravidelně...prostě když je udržovanej. Spotřeba je podobná jak u toho 2.0 16v, samo při normální jízdě.
Máte to někdo ve Vectře? Jaký jsou zkušenosti? Na co dát pozor?
P.S. S těma kilometrama a stáčením, na jaře jsem prodával A6 2.5 TDi, měla najeto 325tis. a když jsem ji na stránkách autobazaru viděl, tak tam bylo uvedeno jednak dovoz ze Švýcarska a za druhý nájezd 167tisíc. Tak že realita prakticky krát dvě...
Spíš mám teď takový trochu jiný dilema, a to co říkáte na motorizaci ve VB 2.5 V6?
Mohl bych mít totiž za podobný peníze ještě jednu VB s touto motorizací, najeto asi 300tis.
Je v plný náloži včetně vyhřívaný kůže, ovládání na volantu, šíbr, centrál na DO, imo, Construct, klima, atd...
Interiér parádní a zachovalej, nepotrhanej, nohmatanej...Musel bych pro ni ale do Německa.
Navíc je to Hatchback a manuální převodovka a já těchle typů v tomto provedení a v kůži moc neviděl jezdit...je to spíš taková vzácnost mi přijde
Že by jsme si letos s paní udělali hezký vánoce.
Tak jsem nějak vyčetl, že motor je spolehlivej, když se teda mění rozvody a olej pravidelně...prostě když je udržovanej. Spotřeba je podobná jak u toho 2.0 16v, samo při normální jízdě.
Máte to někdo ve Vectře? Jaký jsou zkušenosti? Na co dát pozor?
P.S. S těma kilometrama a stáčením, na jaře jsem prodával A6 2.5 TDi, měla najeto 325tis. a když jsem ji na stránkách autobazaru viděl, tak tam bylo uvedeno jednak dovoz ze Švýcarska a za druhý nájezd 167tisíc. Tak že realita prakticky krát dvě...
Byt tebou mrknu na www.mobile.de kde podobnych aut najdes za korunu pytel a rekl bych ze se o o zda byl pretoceny tachometr nebudes muset bat a vybava bude taky lepsi jak v CR.
Jasná věc, právě na http://www.mobile.de/ jsem si jednu našel a kamarád co dělá v Německu se mi na ní teď v týdnu podívá a řekne co a jak. Tak že bych si tam s ním pak zajel. Jen mě tak zajímalo, jak je na tom tenhle motor. Stejně bych tam asi vrazil časem LPG, teda možná...
I když stav Německých vozidle je asi trochu jinde, jak stav těch našich.
I když stav Německých vozidle je asi trochu jinde, jak stav těch našich.
Jak stav tak i vybava, gecko mam z CR bazaru a nikdy vic, Hacko z Rise a je to asi o 500% zmena jak se stavem auta tak vybavou i poctivymi kilometry.
-
no ja mam opacny problem auto ma najeto 138 xxx a ve skutecnosti ma 240 xxx je to teda vectra A 2.0 16V 118KW nevite jek by slo tachometru pridat??
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no já nevim jestli má digi palubku nebo normální klasickej analogovej pak to je jednoduchý vrtačku a tak nějak jedeš
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
-
jo jo ma analog digy sou fuj fuj .Tak ze vrtacka to resi dikec za radu to mi nenapadlo
To aby jsi tu vrtačku nachal běžet pěknou dobu v tahu...
Když to vezmeš selským rozumem, tak když ti tacho ukazuje 200km/h, tak Ti na tom počítadle za hodinu přibyde těch 200km. Za pět hodin namotáš 1000km, za padesát hodin 10000km a za 500hodin 100000km. 500hod./24=nechat puštěnou vrtajdu 21dní v kuse...
Ale třeba to tak není, já to nikdy nezkoušel. Možná nasadit pořádný točky, nechat zarazit rafiku kam to půjde a ráno se uvidí. No ale zase aby jsi na tachecu něco neodpálil...co já vím...
Když to vezmeš selským rozumem, tak když ti tacho ukazuje 200km/h, tak Ti na tom počítadle za hodinu přibyde těch 200km. Za pět hodin namotáš 1000km, za padesát hodin 10000km a za 500hodin 100000km. 500hod./24=nechat puštěnou vrtajdu 21dní v kuse...
Ale třeba to tak není, já to nikdy nezkoušel. Možná nasadit pořádný točky, nechat zarazit rafiku kam to půjde a ráno se uvidí. No ale zase aby jsi na tachecu něco neodpálil...co já vím...