Calibra edice Keke Rosberg
Moderátor: Moderátoři
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Calibra edice Keke Rosberg
Nevíte někdo čím se liší Calibra z edice Keke Rosberg od obyčejné Calibry. Vím je, že Keke byla jen v bílé barvě a měla celkem pěkný kola... musí v tom být ale víc rozdílů.
- Reklama
Re: Calibra edice Keke Rosberg
jdes do ni?
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Láká mě ta "potuzená" co je na aukru.... dá to do původního stavu, vrátit tam původní kola a byla by fajn. S majitelem jsem si psal, cena není pevná, takže domluvit by se dalo. Jen by mě fakt zajímalo, čím se to liší od jiné Calibry....
Opel Astra coupe bertone 2,2 16V
DIAGNOSTIKA OPEL Kladno,PRAHA kdyby tak SZ
Náhradní díly nové i starší na OPEL
DIAGNOSTIKA OPEL Kladno,PRAHA kdyby tak SZ
Náhradní díly nové i starší na OPEL
mě zas tak potuzená nepřijde.... jen těch BBSek je škoda... "válečný barvy" OPEL nejsou přeci tuzing
Když jsem to zkoumal, tak jsem zjistil, že Cali se vyráběli ve speciálních edicích Keke Rosberg, DTM a Cliff Motorsport.
Vozů Opel Calibra bylo vyrobeno
Celkem 238164 ks
2.0 8V 129284 ks
2.0 16V 100kW 21921 ks
2.0 16V 110kW 61042 ks
2.5 V6 9638+2260 ks
2.0 16V Turbo 14019 ks
Je to asi hlavně o tom, že je to speciální edice s polepama, plaketou s jediněčným výrobním číslem jako originalita, logo spec. edic na blatnících, dveřích, popelníku, přídavný budíky, origi litá kola BBS 15"-16" 5x110, Křídlo Irmscher s brzdovým světlem a dalších pár detailů...
Třeba edice Keke bylo vyrobeno jen 1000kusů, tak že jde o originalitu.
Edice Keke Rosberg + doplňky Irmscher Když už Calibru, tak nejlépe v edici Cliff. Ty mají kastle vyrobené ve Finsku a jsou na tom dobře s odolností vůdči korozi. Jsou to poslední Calibry, co se vyráběli, jinej přední nárazník, jiný všechny boční lišty a lišty zadního nárazníku, přídavné budíky (olej,voltmetr), trochu jiná přístrojová deska, podklad SPZ, lišty sloupků, Cliff popisky a plaketa limitované serie s číslem na popelníku, předpínače pásů sedadel řidiče a spolujezdce, popisky na zadním výku...
Cliff Motorsport Last Edition
Vozů Opel Calibra bylo vyrobeno
Celkem 238164 ks
2.0 8V 129284 ks
2.0 16V 100kW 21921 ks
2.0 16V 110kW 61042 ks
2.5 V6 9638+2260 ks
2.0 16V Turbo 14019 ks
Je to asi hlavně o tom, že je to speciální edice s polepama, plaketou s jediněčným výrobním číslem jako originalita, logo spec. edic na blatnících, dveřích, popelníku, přídavný budíky, origi litá kola BBS 15"-16" 5x110, Křídlo Irmscher s brzdovým světlem a dalších pár detailů...
Třeba edice Keke bylo vyrobeno jen 1000kusů, tak že jde o originalitu.
Edice Keke Rosberg + doplňky Irmscher Když už Calibru, tak nejlépe v edici Cliff. Ty mají kastle vyrobené ve Finsku a jsou na tom dobře s odolností vůdči korozi. Jsou to poslední Calibry, co se vyráběli, jinej přední nárazník, jiný všechny boční lišty a lišty zadního nárazníku, přídavné budíky (olej,voltmetr), trochu jiná přístrojová deska, podklad SPZ, lišty sloupků, Cliff popisky a plaketa limitované serie s číslem na popelníku, předpínače pásů sedadel řidiče a spolujezdce, popisky na zadním výku...
Cliff Motorsport Last Edition
TA bila je super
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Válečný barvy dobré, ale to provedení už trochu pokulhává. Křídlo taky není podle mých představ a "brutální muzika" tomu dává korunuBad.Man píše:mě zas tak potuzená nepřijde.... jen těch BBSek je škoda... "válečný barvy" OPEL nejsou přeci tuzing
Byla doba, kdy jsem o té Calibře hodně přemýšlel, ale už je to pasé.... má to střechu, takže nic pro mě
A nebo potom takovouto, protože to je ukrutná pecka...
- Přílohy
-
- Opel-Calibra-Cabrio.jpg (60.53 KiB) Zobrazeno 12814 x
-
- opel-calibra-cabrio-1.jpg (86.12 KiB) Zobrazeno 12814 x
-
- opel-calibra-cabrio-2.jpg (99.6 KiB) Zobrazeno 12814 x
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tohle by mi vyhovovalo, ale těžko se to shání a zaplatit tokové auto je zatím mimo moje možnosti....