VeBe 2.0 100kW-trochu línější kombík
Moderátor: Moderátoři
VeBe 2.0 100kW-trochu línější kombík
Ahoj,potřebuji poradit.Jdu do VEBE 2.0 100kW r.v.2000.combi.Nevím,jestli je to tak ale auto jsem projel,zdá se mě do 2tis. otáček lenivé,pak už jede docela pěkně.Má to xenony,chtěl bych se zeptat na jejich spolehlivost a světelný výkon(jel jsem ve dne),co jsem vygůglil tak jejich oprava je dosti finančně nákladná.Ještě by mě zajímala jedna věc: jdou tam hůře kvalty,nevím jestli to je chybějícím olejem v převodovce,nebo něčím jiným a tak nevím kolik by stála oprava.Auto má najeto 260 tis,kastle celkem zachovalá(to mě překvapilo).Je tam lpg a plná výbava(kromě vyhřívaných sedáků).Zespod také celkem v pohodě.Předchozí vůz ford mondeo,MK1 1.8 85kW,zdá se mě svižnější odspodu.Děkuji za každou radu.
- Reklama
Re: VeBe 2.0 100kW-trochu línější kombík
Známej měl také kombajna 2.0 100kw... Při 360tis. to prodal...
NU jen chci říct že taky odspoda moc nejel... Tak nad 3tisíce už to docela jelo, a nejvíc asi u pěti... Vlastně asi žádnej benzínovej opel moc odspodu nejde... Naše 1,8 92kw se taky musí trošku držet pod krčkem...
NU jen chci říct že taky odspoda moc nejel... Tak nad 3tisíce už to docela jelo, a nejvíc asi u pěti... Vlastně asi žádnej benzínovej opel moc odspodu nejde... Naše 1,8 92kw se taky musí trošku držet pod krčkem...
Ale jde. Stačí přidat dva hrnéčky... Jinak záleží taky na tom, co si kdo představuje pod pojmem (ne)jde odspodu...
W124 E320 R6 Coupé 1994
Ale čekat od atmosférického zážehového motoru starého skoro dvě desetiletí zátah odspodu do 2 tis. ot. je docela sranda u MV6 bych to trošku pochopil, ale u čtyřhrnku je to úsměvné