OP-COM Meriva ECU SECURITY CODE HELP
Moderátor: Moderátoři
-
OP-COM Meriva ECU SECURITY CODE HELP
Pekný deň Vám prajem. Mám Merivu 2004 Z16SE .. odišla mi RJ motora, vymenil som ju, mám Op-Com soft , cez ktorý si ju viem nakódovať , no neviem jej pin , zo starej pin nefunguje, zablokuje RJ. Čiže ak nemám PIN nepustí ma zmazať a naprogramovať ju. Je tam aj funkcia sekcia Body-Instrument kde sa dajú vyčítať Eprom data. Po kliknutí na tlačidlo Read Security Code zosivejú všetky ostatné tlačidlá ako napr. Read eprom data , Write eprom data, Write Km ... kolonky, kde by mal naskočiť security code je červeným N/A . Program nezmrzol, tlačidlo Back normálne funguje..Skúšal som na viacerých verziách Op-comu, no stále to isté. Vie mi niekto poradiť ako získam ten Pin ECU? ďakujem.
- Reklama
Re: OP-COM Meriva ECU SECURITY CODE HELP
1. VIN predchádzajúceho auta, kde bola RJ pôvodne - následne podľa VIN zistiť security code.
2. napojiť ju na stole na špecializovan´ú čítačku kódov, vyčítať kód.
2. napojiť ju na stole na špecializovan´ú čítačku kódov, vyčítať kód.
INSIGNIA ST A20DTH AT 200PS COSMO, VECTRA C CARAVAN COSMO+, Z19DTH, AT,
OPEL-SHOP.SK, Diagnostika GM MDI, aktivácia pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421915850900
OPEL-SHOP.SK, Diagnostika GM MDI, aktivácia pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421915850900
-
Aké sú na to prístroje? A kde ich viem kúpiť? ďakujem
Vezmi tu jednotku,kontaktuj člena RomanK.Pošli mu ji,on ti ji odhlásí.Pak už ji přihlásíš sám.
-
To nie je pre mňa riešenie, chcem sa to naučiť sám.