denne svietenie

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
puli2006

denne svietenie

Příspěvek od puli2006 »

Ahojte,mam taky problem,nainstaloval som na auto denne svietenie a pospajal kable podla navodu-biely kabel na spinaciu skrinku +,cierny kabel kostra -, a zlty kabel na stretavacie svetla.Vsetko je v pohode dovtedy kym nenastartujem auto.Ked ho nastartujem tak denne svietenie my svieti aj ked zapnem stretavacie svetla,ale ked motor vypnem tak idu normalne ze pri zapnuti stretavacich svetiel led svetla vypnu.Neviem aky to ma vplyv na svetla ked je zapnuty motor.Ak maniekto skusenost nech mi napise,vopred dakujem
Reklama

Colommbo

Re: denne svietenie

Příspěvek od Colommbo »

Konkrétně ti poradit nedokážu, u auta typu VeCe už však nelze jednoduše jen tak někam napojit drát(y), byť podle nějakého návodu... :?
W124 E320 R6 Coupé 1994
godz

Příspěvek od godz »

jestli chvíli vydržíš, tak vyfotím tu svoji prasárnu a postnu to sem. Už si nepamatuju, jak jsem to přesně udělal, ale tuším, že žlutý jsem dal přímo na patici jednoho ze světel a bílý na relátko do skříňky vedle baterie, které sepne potom, co otočím klíčkem.
Vectra C, 1.8 16V (Z18XE), 2003
puli2006

Příspěvek od puli2006 »

ok,budem ti vdacny ked mi poses tie fotky.
puli2006

Příspěvek od puli2006 »

No, uz to mam zapojene,robota cca 30 min.Na obrazku je navod ako to spravit aby to fungovalo bez problemov. :))))
Přílohy
20150428_141035.jpg
godz

Příspěvek od godz »

Super, já jen doplním z vlastní zkušenosti a pokud jde o zapojení s vypínáním DLR při zapnutých potkávacích světlech a při typu světel s černým, žlutým a bílým vodičem, např:
http://www.ledvyrobky.cz/autolekarna/es ... eni-DRL-10,
mám žlutý na + patici žárovky potkávacího světla, černý na - pólu baterie a bíly v krabici s relátky na pozici 19. Prostě jsem měřil, kde se objeví napětí po otočení klíčku a tato pozice je neosazená a je pod napětím při zapnutém zapalovaní.
Snad to někomu pomůže jako návod na tento typ světel :-)
Vectra C, 1.8 16V (Z18XE), 2003
Odpovědět

Zpět na „VECTRA C – Autorádia + navigace + elektronika“