Calibra edice Keke Rosberg

Moderátor: Moderátoři

califan

Re: Calibra edice Keke Rosberg

Příspěvek od califan »

Za ty Cali je ale hrozná pálka...Zase je to cena za naprostou originalitu a vyjímečnost... ;)

Na tuto třeba stačí "pouhých" 9000 Liber...Tedy na naše asi čtvrt mega a je to... :lol:
Přílohy
2976478828_0fa0abac67.jpg
2976478828_0fa0abac67.jpg (155.66 KiB) Zobrazeno 7084 x
Trax2009009.jpg
Trax2009009.jpg (146.04 KiB) Zobrazeno 7084 x
Reklama

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S »

hmmm, v GB a s levostranným řízením? to se mu tam musí moooc dobře jezdit :) ale je to fakt pěkný kousek 8-)
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
Obrázek
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Bad.Man

Příspěvek od Bad.Man »

m.artty píše:
Bad.Man píše:mě zas tak potuzená nepřijde.... jen těch BBSek je škoda... "válečný barvy" OPEL nejsou přeci tuzing ;)
Válečný barvy dobré, ale to provedení už trochu pokulhává. Křídlo taky není podle mých představ a "brutální muzika" tomu dává korunu :lol:
Byla doba, kdy jsem o té Calibře hodně přemýšlel, ale už je to pasé.... má to střechu, takže nic pro mě :lol:
Dneska se na ní jedu mrknout.... tak dám info... přemejšlim, že jí koupim.... křídlo je trochu větší než bych si představoval ale celkem mi podle fotek na to auto sedí (hlavně že to neni hliník ve stylu FaF) a "brutální muzika" půjde ven okamžitě pokud to auto bude stát před mym barákem :lol: Jen je fakt škoda těch origo BBSek... pan majitel asi rozprodal dražší díly zvlášť .... jinak si nedovedu vysvětlit že by se mu ty borbety líbily víc než BBS...
m.artty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Potom poreferuj jak to dopadlo... byl bych rád, kdyby se dostala do dobrých rukou ;) A křídlo bych doporučoval to nízký od Irmschera...kdyžtak pošlu fotku.
Opel Kadett GSi cabrio ---> Obrázek

Opel Astra 1,7 TD ---> Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Calibra“