Docela bych polemizoval nad uvedenou citací:Z vyčtených zkušenosti jsem zvolil:
- neobjednávat LED matrix front light - příliš mladá technologie. Prakticky jakákoliv závada na světle po záruce bude značit jejich drahou opravu nebo výměnu. A podle DE fora už první série světel musely být měněny z důvodu přehřívání.
1. Klasická halogenová světla jsou na ASTRA K naprostou katastrofou. Co si budeme povídat, ASTRU K si každý právě spojuje s LED MATRIX osvětlením a je to také hlavní reklamní tahák. Skoro bych řekl, že bez LED světel nemá ASTRU K cenu kupovat! Tak nějak potichu se počítá s tím, že si stejně každý dokoupí LED MATRIX. Měl jsem možnost vidět svítit klasické světlomety a lituji každého, kdo si je ponechá. Naopak, kdo jednou jel s LED MATRIX světly, nechce nic jiného. Můžu potvrdit!
2. Je pravdou, že na diskusních anglických a německých fórech se o LED MATRIX hodně mluví. Ale, pokud si je opravdu pročtete, tak je všude slovíčko "slyšel jsem o problémech s LED MATRIX" nebo " jedna paní povídala" a podobně. Nikdo vlastně ještě žádnou poruchu neviděl - zatím.
3. Také je pravdou, že to není až tak nová technologie. Prémiové automobilky používají LED MATRIX osvětlení již delší dobu a jako náhodou je to stejný výrobce jako na ASTRA K.
4. I kdyby se něco po..., je tu dvouletá záruka, a stále máš možnost si za bratru 11000Kč dokoupit plnou 5letou záruku, která se vztahuje i na elektrická zařízení..
Tak co? Opravdu si myslíš že jsi udělal dobře?