Opel Astra Sports Tourer
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Opel Astra Sports Tourer
Tak už nás nenapínejte a podělte se s námi o první dojmy z STčka. Já si jdu pro moje za tři týdny a tak už stříhám metr
Astra K ST 1.4T 110kW Enjoy, 16" + další vychytávky.
- Reklama
- yggdrasilsk
Prvé dojmy, Astra Innovation ST 1,4 T 92KW porovnavat budem s golfom 6 variant comfortline 1.6 TDi kt predavam Kufor absolutne paradne tvarovany a okolo dojazdovky a do bocnych otvorov sa tiez zmestia drobnosti. Plato vobec nie je take zle ako hovoria novinari v testoch jeho ovladanie je v pohode trochu ine ako v golfe ale zase ide pekne pomaly ked ho pustite. V golfe to len tak strelilo. Hluk v kabine by som povedal na urovni golfa, spicka v triede. Posed lepsi ako v golfe, trosku vyssie a dalsia novinarmi vytykana vec vraj prilis hlucne cuvacie senzory a dokonca prilis citlive je obycajna hlupost. Vo VW maju pisklavejsi ton. Takze pohoda. Jazda je prijemna, nerovnosti podvozok zvlada super. Elektricke otvaranie kufra je waaaau. Paradicka, funguje ako ma a verte ze sa to da vyuzit takmer kazdy den. Motor. Kultivovany s presnym radenim. Okresne cesty, plus prejazd mestom a obcou...5,5l/100km. Uplne fajn. Zatah velmi dobry, riadenie mi pride ovela komunikativnejsie. Displej reaguje vyborne, sedadla su tiez v pohode. Ak ta spotreba este trosku po zabehu spadne tak uplna spokojnost, ani som popravde necakal tak prijatelne hodnoty po prechode
z diesla.
Dalsia v testoch vytykana vec...mala nadrz. Mal som tam este rezervu (neviem kolko v nej presne) a natankoval som skoro 50litrov (49,68) podla stojana. Papiere hovoria 48l a je tot tercom kritiky. Zadne LED svetla....krasne.
Bezdotykove startovanie a ostatne veci funguju ako maju, ale predsa na zaver jeden maly poznatok. Dielenske spracovanie karoserie (okolo svetiel) a interieru (tapacir na stlpiku) nedosahuje kvality koncernu. Aspon co mam ja skusenosti s Leonom a Golfom. Su to len prkotiny kt treba hladat. Inak 9/10 !!
z diesla.
Dalsia v testoch vytykana vec...mala nadrz. Mal som tam este rezervu (neviem kolko v nej presne) a natankoval som skoro 50litrov (49,68) podla stojana. Papiere hovoria 48l a je tot tercom kritiky. Zadne LED svetla....krasne.
Bezdotykove startovanie a ostatne veci funguju ako maju, ale predsa na zaver jeden maly poznatok. Dielenske spracovanie karoserie (okolo svetiel) a interieru (tapacir na stlpiku) nedosahuje kvality koncernu. Aspon co mam ja skusenosti s Leonom a Golfom. Su to len prkotiny kt treba hladat. Inak 9/10 !!
VW Golf 6 Variant 1.6 TDi
Opel Astra-K ST Inovation 1.4T už doma
S tou spotřebou doporučuji změřit reálnou, bude min. o 10% vyšší, ale když ti to ukazuje 5,5 tak to je v pohodě
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
- yggdrasilsk
myslis ze v inych autach nie? neobhajujem exaktnu vedu, len to co pise pocitac. Na golfe to tiež nebolo presne. Cca 0,6 litra navyse, ako kedy.
Ahoj.A aky si mal termin dodania?Tiez som cakatel tak len chcem vediet ci to bolo pred terminom alebo po.Ja mam termin 15.9 a objednaval som 20.5. Dakujemyggdrasilsk píše:Astra ST Inovation 1.4 92kw, objednane 31.3.2016 a dnes si ju idem vyzdvihnut. 80% jazdim okresky takze volba motora bola jasna. Benzin a kvoli krutiacemu monetu 92kw. Postrehy napisem po nejakom case.
Opel Astra K ST 1.4T 92KW Innovation
- yggdrasilsk
Objednal som 30.3 dodanie 20.6...meškali 4 dní. Auto bolo vyrobene v polovici mája 24.6 som ho dostal.
Pekne od nich tak asi skor ani nemozem ocakavat... objednaval som vo Final-Cd v Ba,ale na tom asi nezalezi...yggdrasilsk píše:Objednal som 30.3 dodanie 20.6...meškali 4 dní. Auto bolo vyrobene v polovici mája 24.6 som ho dostal.
- yggdrasilsk
Možno že aj hej. Final cd bb.
Ja som objednaval 16.5.2016 a termin dodania mi dali aj s rezervou 2 tyzdne na 16.8.2016, ale tvrdili mi ze by malo byt uz koncom jula.AK ST píše:Ahoj.A aky si mal termin dodania?Tiez som cakatel tak len chcem vediet ci to bolo pred terminom alebo po.Ja mam termin 15.9 a objednaval som 20.5. Dakujemyggdrasilsk píše:Astra ST Inovation 1.4 92kw, objednane 31.3.2016 a dnes si ju idem vyzdvihnut. 80% jazdim okresky takze volba motora bola jasna. Benzin a kvoli krutiacemu monetu 92kw. Postrehy napisem po nejakom case.
Opel Astra-K ST Innovation, 1.4T 92kW
A kde si objednaval?A v akej vybave?tosen píše:Ja som objednaval 16.5.2016 a termin dodania mi dali aj s rezervou 2 tyzdne na 16.8.2016, ale tvrdili mi ze by malo byt uz koncom jula.AK ST píše:Ahoj.A aky si mal termin dodania?Tiez som cakatel tak len chcem vediet ci to bolo pred terminom alebo po.Ja mam termin 15.9 a objednaval som 20.5. Dakujemyggdrasilsk píše:Astra ST Inovation 1.4 92kw, objednane 31.3.2016 a dnes si ju idem vyzdvihnut. 80% jazdim okresky takze volba motora bola jasna. Benzin a kvoli krutiacemu monetu 92kw. Postrehy napisem po nejakom case.