Navi 900 intellilink_navigace_moje POIs

Informace ohledně aktualizace navigace, multimedií a elektroniky

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
scrambles

Navi 900 intellilink_navigace_moje POIs

Příspěvek od scrambles »

"radar" POIs (Cz) z http://poi.cz/ upravené pro navigaci Navi 900 2.generace.Vyzkoušeno_funkční

Kód: Vybrat vše

https://ulozto.cz/!4x6PQRiny/radarcz2016-poi
Reklama

Cinda

Re: Navi 900 intellilink_navigace_moje POIs

Příspěvek od Cinda »

Jak to funguje? Co se zobrazí na displeji?
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
scrambles

Re: Navi 900 intellilink_navigace_moje POIs

Příspěvek od scrambles »

funguje jako každý jiný uživatelem definovaný POI
princip:
z databáze poi.cz, byly stáhnuty a upraveny do potřebného fomátu souřadnice POIs typu radar (cca 2000 položek).
Podle návodu byly nahrány do Navi 900.Po nahrání byla těmto POIs přiřazena kategorie.
Zobrazení Ikony této kaegorie bylo aktivováno. Ikona je zobrazena na mapě.
Volba ikony kategorie má svoje omezení, nelza zvolit ikonu typu radar,systém ji z restriktivních omezení nenabízí (Německo,Francie)
Proto je třeba zvolit jinou kategorii a k ní přiřazenou ikonu. Nejlépe málo se vyskytující, nebo takovou, která není předtím uživatelem
zapnuta. Jde jen o to vytvořit a zobrazit zástupný symbol pro vlastní POIs, v tomto případě radar na mapě.
poznámka 1: v Navi 900 se vyskytují systémové POIs typu radar, jejich počet je absolutně nedostačující
poznámka 2: k datům "pois radar" z poi.cz přistupovat jako k informační databázi

text z návodu Navi 900 IntelliLink

Kód: Vybrat vše

[i]Vytváření a stažení uživatelem
nadefinovaných bodů zájmů
(Moje POIs)[/i]
Kromě předdefinovaných bodů POI již uložených do informačního systému můžete vytvořit uživatelem definované POI.
Pro každý bod zájmu POI musíte nadefinovat popisný název a souřadnice GPS (zeměpisnou šířku a délku) polohy příslušného místa.
Po stažení dat POI do informačního systému naleznete odpovídající POI jako volitelné cíle v nabídce Moje POIs,
[i]Vytvoření textového souboru s daty POI[/i]
Vytvořte textový soubor (například pomocí jednoduchého textového editoru) s libovolným názvem a příponou .poi

k tomu pro zobrazení ikon POI:

[i]Ikony POI[/i]
Pro zobrazení příslušné podnabídky vyberte MENU na interaktivním panelu a potom vyberte Zobrazit ikony POIs.
Je-li aktivována položka Ikony POI, na mapě jsou zobrazeny body zájmu okolo aktuálního umístění nebo podél trasy.
[i]Nastavení Ikony POI - zap. nebo Ikony POI - vyp..[/i]
Pokud je položka Ikony POI nastavena na Zap., aktivujte kategorii bodů zájmu POI, které chcete zobrazit.
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Autorádia + navigace + elektronika“