Oprava/výměna klíčů
Moderátor: Moderátoři
Oprava/výměna klíčů
Ahoj,
mám k Vectře dva klíče a oba mají rozdrbaná tlačítka (tipuji od nehtů). Jeden funguje bez problémů, u druhého funguje špatně odemykání (zamykání funguje v pohodě). Dá se to nějak opravit, nebo si budu muset nechat udělat nový klíček?
Dík
mám k Vectře dva klíče a oba mají rozdrbaná tlačítka (tipuji od nehtů). Jeden funguje bez problémů, u druhého funguje špatně odemykání (zamykání funguje v pohodě). Dá se to nějak opravit, nebo si budu muset nechat udělat nový klíček?
Dík
- Reklama
Re: Oprava/výměna klíčů
Nevím, jak přesně je tomu u tvé VeCe, ale kupř. Omega B facelift má klíč dvoudílný, část s elektronikou a tlačítky DO je jednoduše oddělitelná a lze pořídit i její samostatný "kabátek" bez vnitřní elektroniky, tu je možné přehodit ze starého již opotřebovaného (vymačkaného) dálkového ovládání. Cena nového kabátku bývá pár stovek a vypadá to kupř. takto: http://bazar.automedik.cz/AMD9853579974/opel/vectra-b
W124 E320 R6 Coupé 1994
Mrkni,jestli ti něco bude pasovat a popř objednej:
http://www.mtaplus.cz/148-auto-klice-opel
http://www.mtaplus.cz/148-auto-klice-opel
Anebo přímo v Oplu. Ten dvoutlačítkový kryt jsem kupoval asi za 130,-.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.39)
mám podobný problém, ale s tím, že mam dva kusy 3tl. DO a nefunguje ani na jednom zamykání auta (odemikání je OK)
je možný, že by někde na autě odešlo čidlo na zamykání a kde vlastně ty čidla jsou ? zkusil bych nejprve očistit
je možný, že by někde na autě odešlo čidlo na zamykání a kde vlastně ty čidla jsou ? zkusil bych nejprve očistit
Pokud ti nefunguje jedno tlačítko tak je vadný ten mikrospínač ne deska elektroniky.
Ten mikrospínač se dá objednat z Číny Společně s obalem klíčků. Hledej KEY FOB.
OnMi
Ten mikrospínač se dá objednat z Číny Společně s obalem klíčků. Hledej KEY FOB.
OnMi
Škoda Enyaq Sportline iV 80 MY2023
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
no spíš jsem myslel, jestli nejsou na autě na různejch místech snímače na ten dalkáč, že by odešly (zašpinily se) snímače jen na zamykání...
každopádně díky moc, objednám , nestojí to svět
každopádně díky moc, objednám , nestojí to svět
Komunikácia medzi kľúčom a autom prebieha cez rádiové vlny, a je jedno ktoré tlacitko stlacis vysielač a prijímač je len jeden.vo vysielanom signale je len zakódovaná info o tom co sa ma stat. A tak ak ti jedna vec ide ina nie problem bude asi v kľúčoch, aj ked divne ze oba rovnaku vadu. Skus este preparovat s vozidlom. T.j. Strcis do spínačky otočíš myslím do druhej polohy a stlacis na kluci tlacitko. Naposledy som to robil na VeBe
.....................................................Insignia ST A20DTH 120kW r.v. 2014............................................
... Omega B MV6 X30XE 155kW r.v. 1997 - ex ..................................... Vectra B Z18XE 92kW r.v. 2001 - ex ...
... Omega B MV6 X30XE 155kW r.v. 1997 - ex ..................................... Vectra B Z18XE 92kW r.v. 2001 - ex ...
Pojlik: Pokud DO otevřeš, velmi rychle můžeš zjistit funkčnost či nefunkčnost příslušného mikrospínače - nebude cvakat. Mám totéž na třítlačítkovém DO u Omči, nefunguje zamykání.
W124 E320 R6 Coupé 1994
Fifčok: dobrej nápad, zkusím díky