To je hrozně individuální. Každý to vidí jinak. Já tam mám sadu Driver Assistance, rezervu, tmavá zadní skla, strukturované ráfky.... Mlhovky třeba nechci, protože mám zkušenost, že s nimi vidím hůř než bez nich, ale je to individuální, tady se nedá radit - to podstatné má Enjoy jako standart.
AGR může být bezva, ale aby se to vyplatilo, chtělo by to v autě strávit několik hodin denně. Na hodinovou jízdu to asi ani nějaký zásadní pozitivní vliv na páteř mít nebude, nevím, toto osobně vyzkoušené moc nemám. Co jsem zkoušel Astru u dealera, tak ta AGR měla a přišlo mi to úplně stejné. Ono je to i o nastavení a seřízení.
Přemýšlel jsem o nějaké formě parkovacího asistenta, ale teď zpětně to vidím jako zbytečné. Nedal jsem tam nic a nelituji. S autem se velmi dobře manévruje a je velmi snadný odhad pro zbývající vzdálenost vzadu...
Jedinou výtku mám k činnosti samočinného přepínání potkávacích a denních světel. Někdy nepřepíná zpět po vyjetí z tunelu a pak je špatná viditelnost na displaye.
A pozitiva, která se málo pro tuto motorizaci zdůrazňují: 1,4 74kW NEMÁ START&STOP systém. To je výbava takřka k nezaplacení ...