IntelliLink R 4.0
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: IntelliLink R 4.0
Při používání android auto a s navigací google (bez navigace jsem to nezkoušel) se mi nestačí dobíjet telefon a celkem rychle se úplně vybije. Při používaní android auto nemůžu nabíjet nabíječkou přes zapalovač, takže je to dost na prd. Máte někdo něco podobného? Případně jak to řešíte?
- Reklama
Ahoj mám Honor 7 a při spuštěné google navigaci
přes Android auto mi stačí dobíjet jen mírně. Po hodině jízdy mám např. z 80% 82% , ale že by se vybil tak to ne.
přes Android auto mi stačí dobíjet jen mírně. Po hodině jízdy mám např. z 80% 82% , ale že by se vybil tak to ne.
Astra K ST, 1.4 turbo 92kw, Innovation
mna zaraza,ze panel nedokaze v dnesnej dobe plnohodnotne zobrazit zrkadlenie s mobilom alebo tabletom, napr. vlastnu navigaciu plus dalsie aplikacie.
Tak dneska mi opět (již 3x) nefunguje zvuk u rádia, usb, bluetoothu..., jen zvuk při dotyku displeje . Vždy mi jen pomohlo vytáhnout a znovu zastrčit pojistky rádia ve středovém panelu. Počkám s tím, jestli se to samo nespraví, jinak jedu do servisu. Jsem zvědav, co mi na to fachmani řeknou
Astra K, ST 1.4T (92Kw) Enjoy + sady gumových a velurových koberečků :-)
Mne sa tiež nevybija skor pomaly pribuda telefon aj tabletsabous píše:Při používání android auto a s navigací google (bez navigace jsem to nezkoušel) se mi nestačí dobíjet telefon a celkem rychle se úplně vybije. Při používaní android auto nemůžu nabíjet nabíječkou přes zapalovač, takže je to dost na prd. Máte někdo něco podobného? Případně jak to řešíte?
Ahoj,
přidám svoje postřehy:
1. včera odpoledne po nastartovaní se poprvé projevil problém se zvukem radia. Očividně se audio snažilo dekódovat nějaký špatný datový tok. Zvuk byl děsně 'plechový', zarušený a bylo slyšet 'tikání' datových přenosů po sběrnici. Hlavně pak při ztlumeném rádiu bylo při zapnutí směrovek slyšet pouze šum a 'tikání' přenosů příkazů po sběrnici než vlastní zvuk směrovek. Restart auta nepomohl. Ještě že jsem jel jen kousek. Po 3 hodinách stání závada "zmizela".
2. Při používání navigace přes Android Auto na S4 Lte se telefon spolehlivě za hodinu jízdy rozehřeje 'do ruda' a vybije cca o 30%
3. Z popisů předvoleb FM (RDS) mizí spolehlivě pouze Frekvence 1. Ostatní drží (region Brno-jih)
OnMi
přidám svoje postřehy:
1. včera odpoledne po nastartovaní se poprvé projevil problém se zvukem radia. Očividně se audio snažilo dekódovat nějaký špatný datový tok. Zvuk byl děsně 'plechový', zarušený a bylo slyšet 'tikání' datových přenosů po sběrnici. Hlavně pak při ztlumeném rádiu bylo při zapnutí směrovek slyšet pouze šum a 'tikání' přenosů příkazů po sběrnici než vlastní zvuk směrovek. Restart auta nepomohl. Ještě že jsem jel jen kousek. Po 3 hodinách stání závada "zmizela".
2. Při používání navigace přes Android Auto na S4 Lte se telefon spolehlivě za hodinu jízdy rozehřeje 'do ruda' a vybije cca o 30%
3. Z popisů předvoleb FM (RDS) mizí spolehlivě pouze Frekvence 1. Ostatní drží (region Brno-jih)
OnMi
Škoda Enyaq Sportline iV 80 MY2023
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
1) to se občas stane.. prý na to bude záplata. stačí auto chcípnout a zamnkout a počkat pár min a vyresetuje se to
2) mně se Lumia 640 i nabíjí při navi, ale topí, to je ale vlastnost mobilu
3) to se stává, ale hlavní problém s tím mají na SVK, kde je to SW chyba, u nás jen blbý sígl
2) mně se Lumia 640 i nabíjí při navi, ale topí, to je ale vlastnost mobilu
3) to se stává, ale hlavní problém s tím mají na SVK, kde je to SW chyba, u nás jen blbý sígl
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Moje Lenovo z 4 tisíce se při navigaci nabíjí...trochu topí, ale žádná trága. Stejně napatřím mezi lidi, co jedou 300km po dálnici a mají navi zapnutou. Mě stačí ukázat kam jedu a hotovo.
jednou se mi stal jiý zde popsaný problém, že rádio začalo vazbit jako svń, úplnej Star Trek.... nepomohlo vůbec nic. Až pak když jsem šel z práce tak fungovalo normálně.
Každopádně mám pořád problém s tím, jak tam dostat další Appky... má to jít, ale nejde Kurde.....
Ono je vůbec problém, že Android Auto tu ofiko v Čr není....
jednou se mi stal jiý zde popsaný problém, že rádio začalo vazbit jako svń, úplnej Star Trek.... nepomohlo vůbec nic. Až pak když jsem šel z práce tak fungovalo normálně.
Každopádně mám pořád problém s tím, jak tam dostat další Appky... má to jít, ale nejde Kurde.....
Ono je vůbec problém, že Android Auto tu ofiko v Čr není....
Astra K ST , 1.4 Turbo 125k , Innovation, 17"
appky pro android auto..
https://play.google.com/store/apps/coll ... d_auto_all
https://play.google.com/store/apps/coll ... d_auto_all
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
To je sice fajn..appky mam stažené, každopádně se v autě neukážou...
Astra K ST , 1.4 Turbo 125k , Innovation, 17"