trhnutie pri akceleracii
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: trhnutie pri akceleracii
na UK foru to píše každý, že mu to dělá.
není to jen nad 3000, je to i mezi 2-3.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
- Reklama
Možno by to chcelo aj podnety na SOI a ČOI, na nebezpečný výrobok…
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
Tak potom zaleži či v opli to rieša a budú podnikať nejaké kroky na odstranenie alebo horšia varianta, aj inžinieri v opli sú bezradný…mattonecz píše:na UK foru to píše každý, že mu to dělá.
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
já to teď dost řeším, čekám na vyjádření servisu který dával dotaz do opelu + vyjádraření dealera který je na školení
pak očekávám, že přímo opel pošle mechanika a budou se tím zabývat, jinak já se budu zabývat tím, jak vypovědět kupní smlouvu z důvodu vadného výrobku..
pak očekávám, že přímo opel pošle mechanika a budou se tím zabývat, jinak já se budu zabývat tím, jak vypovědět kupní smlouvu z důvodu vadného výrobku..
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
To je rada stejně tak pitomá, jako její dárce - budeš-li se jí řídit, vychováš ze svého auta akorát tak lenocha líného... Režimy jízd je naopak nutno měnit a už kolem tisíce km se nebát kratších výletů do vyšších/vysokých otáček, hlavně neudržovat stále stejné tempo a stejné otáčky, střídat a střídat a nebát se.palah píše:...po odporúčaní predajcu jazdiť prvých 1500-2000km max. 3000-3500 otáček sa držím jeho rady…
W124 E320 R6 Coupé 1994
nové info: v Opelu vyvíjí další nový soft, neví se kdy bude
já už se začínám i bát s autem jezdit, dle technika můžu být v klidu
tak jsem se objednal v jiném servisu na příští čt, kde auto alespoň pořádně projedou aby viděli co to dělá
já už se začínám i bát s autem jezdit, dle technika můžu být v klidu
tak jsem se objednal v jiném servisu na příští čt, kde auto alespoň pořádně projedou aby viděli co to dělá
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Colommbo píše:To je rada stejně tak pitomá, jako její dárce - budeš-li se jí řídit, vychováš ze svého auta akorát tak lenocha líného... Režimy jízd je naopak nutno měnit a už kolem tisíce km se nebát kratších výletů do vyšších/vysokých otáček, hlavně neudržovat stále stejné tempo a stejné otáčky, střídat a střídat a nebát se.palah píše:...po odporúčaní predajcu jazdiť prvých 1500-2000km max. 3000-3500 otáček sa držím jeho rady…
Ja s prvou polovicou vobec nesúhlasím. Neviem kde vznikol tento mýtus, že auto zlenivie keď ho pri zábehu nebudeš vytáčať. Ak ho začneš príliš skoro vytáčať a zaťažovať na maximum tak jediné čo tým dosiahneš môžu byť zapečené krúžky a neskôr velká spotreba oleja a klepotavé zvuky. Ale s druhou časťou naopak súhlasím, je dobré často meniť štýly jázd a jazdiť svižne, ale určite ho nevytáčať a nezaťažovať na maximum. Ja som takto jazdil prvých 5000km atmosferický dvoj liter a teraz potiahne tak ako to nevedia ani mnohé preplňané motory.
Mazda 3 2,0 Skyactiv - G 88kw , Opel Astra ST 1.6 CDTI 81kw
A četls tu někde o vytáčení a zatěžování na maximum a dokonce snad ode mne...? Mimochodem, že tvůj motor jezdí líp než mnohé přeplňované motory, je moc dobře, ale není to zásluhou tvojí, ale toho velmi dobrého atmosférického dvoulitru, jak je zkonstruovaný, postavený, a ještě ke všemu v poměrně lehkém autě...
W124 E320 R6 Coupé 1994
Asi som si to trochu zle vysvetlil. A viem že to je hlavne šikovnosť inžinierov, len som tým chcel povedať že nezlenivel Inak odbočili sme od témy. Dnes som volal s predajcom a len tak mimochodom som sa ho na tento problém opýtal a tváril sa že o ničom nevie, žiadny problém s tým nikto nemá. Neviem čo si mám o takomto prístupe myslieťColommbo píše:A četls tu někde o vytáčení a zatěžování na maximum a dokonce snad ode mne...? Mimochodem, že tvůj motor jezdí líp než mnohé přeplňované motory, je moc dobře, ale není to zásluhou tvojí, ale toho velmi dobrého atmosférického dvoulitru, jak je zkonstruovaný, postavený, a ještě ke všemu v poměrně lehkém autě...
Mazda 3 2,0 Skyactiv - G 88kw , Opel Astra ST 1.6 CDTI 81kw
tobě to v dieslu dělá taky? - ostatní co si stěžují mají benzín.
PS - jak jsi spokojený s 81kW - budu mít stejný motor. co spotřeba?
PS - jak jsi spokojený s 81kW - budu mít stejný motor. co spotřeba?
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation