Tomys píše:Co píšeš je k nas...ní... Ale klíček? Já ho mám často v kapse, na sedadle, kdekoliv vpředu a v poho...
To ano, ale asi ho nemáš vybitý?

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Tomys píše:Co píšeš je k nas...ní... Ale klíček? Já ho mám často v kapse, na sedadle, kdekoliv vpředu a v poho...
Naprostý souhlas.... jelikož Káčkových STéček zatím moc nejezdí, užívám si pohledy některých majitelů Jéček...a i těch kteří o autech něco vědí a docení její vzhled.mattonecz píše:Navzdory všem problémům musím říct, že když takhle jedu po Praze a v tu chvíli se vlastně žádný z problémů neprojevuje, tak jsem spokojen na 110% a jiné auto bych nechtěl. Hezčí auto ve třídě určitě není, a ve chvíli kdy funguje tak asi i nejlepší.
Jen pozor na motor 1.4T, bohužel
Tak s týmto sa stotožnujem, elektrické otvaranie a hlavne zatvaranie kufra je neskutočne super vec, svetlo v prehradke mi taktiež nechýba…yggdrasilsk píše:Konecne niekto napisal aj nieco pozitivne. Ja som napr ovela radsej ze mam v astre varovanie pred koliziou alebo elektricky kufor ako posrate svetielko v priehradke.
Chod do biturba 1,6 benzin a budeš spokojný…Tyma píše:dakujem za info co tu pisete, uz som bol nakloneny k astre ale asi pojdem do meganu
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |