Jak lže palubní počítač? (spotřeba)
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Jak lže palubní počítač? (spotřeba)
Kurde víte někdo přesně kolik se do ST vůbec vejde benzínu? Jinak já jsem tam reálně kolem 7 ... zatím... furt lítám po Praze.. Teď přijde víkend a dlouhé štreky... ale jsem realista a když budu jezdit do 7l tak jsem spokojený... dyť i Vectra 2.2 DTI mi bere, pravda i s Prahou přes 6 litrů...
Astra K ST , 1.4 Turbo 125k , Innovation, 17"
- Reklama
V návodu je uvedeno 48l, zatím jsem načerpal maximálně cca 45 l. Ale to už auto pípalo, blikalo a prosilo o benzin.
Moje předchozí Astra měla 52l. Nejsem příznivcem malých nádrží, těch 48 l sotva vystačí na 700km.
Moje předchozí Astra měla 52l. Nejsem příznivcem malých nádrží, těch 48 l sotva vystačí na 700km.
Astra K ST 1.4T 110kW Enjoy, 16" + další vychytávky.
Mne sa podarilo za dve tankovania dať vždy min. 48L, prvý krat hned ako som vyšiel s predajne a na to ma upozornoval predajca aby som hned išiel natankovať , naštastie 50m od predajne bola benzinka a druhý krat som mal dojazd už len 50km, nižši už neukazovalo a len prosilo o benzín.. … inak aj vám to ukáže najnižši dojazd min 50km a potom už neukazuje?norinco píše:V návodu je uvedeno 48l, zatím jsem načerpal maximálně cca 45 l. Ale to už auto pípalo, blikalo a prosilo o benzin.
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
Vzdy tankujem ked uz rucicka palivomeru "lezi" vodorovne na cervenom ukazovateli na palivomery, ale este neblika na palubnom pocitaci, ze uz naozaj treba tankovat (vtedy to svieti na displeji a neda sa to zrusit, cize ziadne info z palubaku az kym clovek nenatankuje).
V tomto stave pravidelne tankujem 48 litrov aj par drobnych.
Raz som siel tankovat ked uz mi svietila na displeji info aby som fakt natankoval a vtedy som dal do nadrze 50 litrov aj par drobnych s prehladom.
Realna spotreba mesto/obchvat 7 litrov pre 1.4T 110kw, bez nejakeho obmedzovania sa, s krotenim sa mi podarilo mat realnu aj 6.4, a da sa este menej.
V tomto stave pravidelne tankujem 48 litrov aj par drobnych.
Raz som siel tankovat ked uz mi svietila na displeji info aby som fakt natankoval a vtedy som dal do nadrze 50 litrov aj par drobnych s prehladom.
Realna spotreba mesto/obchvat 7 litrov pre 1.4T 110kw, bez nejakeho obmedzovania sa, s krotenim sa mi podarilo mat realnu aj 6.4, a da sa este menej.
Já nejvíc natankoval 48.1 po tom co sem jel dlouho s blikající rezervou a bál se že nedojedu.
Jinak nechávat tam záměrně prázdnou nádrž jistě autu neprospívá..
Jinak nechávat tam záměrně prázdnou nádrž jistě autu neprospívá..
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Priznam sa, ze z uhla "skodlivosti" som sa na to nepozeral, potom budem radsej tankovat ked uz prvy raz pipne rezerva, nech mam "klud" na srdci
-
Mne sa podarilo na prvy krat po opusteni predajne ked som siel naozaj ze na "vypary" k najblizsej benzinke natanakovat 50l. Odvtedy ked tankujem az po zobrazeni warning msg ktory sa uz neda odmietnut tak sa vojde max 48l.
Astra K ST, Innovation, 1.4T, 92kW, Benzin
Tak to sedí... já cca 47litrů...
Astra K ST , 1.4 Turbo 125k , Innovation, 17"
četl jsem že palubní počitač je černobilý ale na videii jsem videl že je barevný on je od vyssich výbav nebo jak je to?
Barevný je jen pro dynamic/innovation s Intellilink 900 navigací.
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016