Sleva při koupi nového auta. Kolik?
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Sleva při koupi nového auta. Kolik?
Pojdme odtajnit dulezitou cast pri prodeji noveho auta
Kolik se Vam podarilo dojednat slevu? Pri jake vybave? Co jste dokazali ziskat navic? Pri jakem financovani? hotovost/leasing/ICO? Pripadne i jmeno dealera.
Cokoliv co se Vam z toho zda nepohodlne, tak klidne vynechejte.
Diky
Kolik se Vam podarilo dojednat slevu? Pri jake vybave? Co jste dokazali ziskat navic? Pri jakem financovani? hotovost/leasing/ICO? Pripadne i jmeno dealera.
Cokoliv co se Vam z toho zda nepohodlne, tak klidne vynechejte.
Diky
Naposledy upravil(a) pete93 dne 07 říj 2016, 18:22, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Re: Kolik se da slevit?
Po projeti fora jsem zadne zazraky nenasel, jen nasledujici:
- 16,38% (3909€) fleetova sleva na Slovensku, pocitam ze jde o beznou porizovaci cenu bez akci, nejakych 23900€ za ST Inno 1.4T 150k
- 25.000 sleva navic nad ramec bezne akcni (50.000)za vernost
- 30.000 "sleva" za leasing nad ramec akcni (50.000)
Co zimni kola/pneu, koberecky, benzin, jine drobnosti, ktere dohromady muzou dat dalsich 10k klidne?
Bud si to vsichni nechavaji pro sebe, a nebo nikdo o slevu nezada? Verim, ze distributor ma moznosti dost a dost...
- 16,38% (3909€) fleetova sleva na Slovensku, pocitam ze jde o beznou porizovaci cenu bez akci, nejakych 23900€ za ST Inno 1.4T 150k
- 25.000 sleva navic nad ramec bezne akcni (50.000)za vernost
- 30.000 "sleva" za leasing nad ramec akcni (50.000)
Co zimni kola/pneu, koberecky, benzin, jine drobnosti, ktere dohromady muzou dat dalsich 10k klidne?
Bud si to vsichni nechavaji pro sebe, a nebo nikdo o slevu nezada? Verim, ze distributor ma moznosti dost a dost...
Re: Sleva při koupi nového auta. Kolik?
Ja som mal spominanych 16,38% fleetova zlava a platba v hotovosti… + gumove koberecky a stresne nosiče zdarma…
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
Gumove koberecky +gum. Dno kufru+povinna vybava+2 nahra. Zarovky do kazdeho svetla jak zvenku tak pry i vevnitr
Jestli Astru vrátím tak si koupím novou a vyjednám pořádnou slevu
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Tak ceníková sleva 50K je jasná..je to jen marketing a psychologický tah...takže tu neřeším...při koupi nové Astry K ST Innovation 92kw, zadní led, zadní usb, koberečky , metalíza...s tím, že kupuju jako fyzická osoba v hotovosti a auto jde do výroby, se mi podařilo získat slevu nad těch zmiňovaných 50K cca 20K bez DPH...BSauto Brno, příjemné, ochotné a transparentní jednání..
samozřejmě skladovky, předváděčky tam je asi šance na slevu větší, ale u nových aut do výroby tam moc prostoru není...
good luck
samozřejmě skladovky, předváděčky tam je asi šance na slevu větší, ale u nových aut do výroby tam moc prostoru není...
good luck
nejvetsi sleva je vetsinou pri nakupu na ic...
DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
tak o tom žádná...pokud kupuju na IČO, a ještě k tomu chci jejich financování, tak sleva bude větší..protože na RPSN za celé období splátek vydělají mnohem víc než poskytnou slevu...
-
IČO, zľava 13%, cash
Ja som zadaval do výroby a bolo 16,3% čo bolo cca. 3900€ (štandartná cenníkova zlava 1800€), s cennou u mna bezpochyby spokojnost…Mróza píše:Tak ceníková sleva 50K je jasná..je to jen marketing a psychologický tah...takže tu neřeším...při koupi nové Astry K ST Innovation 92kw, zadní led, zadní usb, koberečky , metalíza...s tím, že kupuju jako fyzická osoba v hotovosti a auto jde do výroby, se mi podařilo získat slevu nad těch zmiňovaných 50K cca 20K bez DPH...BSauto Brno, příjemné, ochotné a transparentní jednání..
good luck
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…