čierna skrinka - kamera do auta
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: čierna skrinka - kamera do auta
Napr. K tomu ze ta niekto vytlaci z cesty co je dost caste ty zijdes mimo a on pekne pkracuje, ak ti on neda prednost a nemas svedkov ak ti niekto nacuva na parkovisku oskre a ujde....atd v tomto je kamera relevantny dokaz
- Reklama
Mám tiež čiernu skrinku DOD, ale starší typ a veľmi dobre mi slúži. Obraz je naozaj pekný. Keď budem potrebovať druhú čiernu skrinku, tak zatiaľ vyhráva DOD. Preto som aj poslal odkaz na ten článok.elviin píše:Díky, ale článek je reklama na tři výrobky od fi DOD, ne test.
myslím, že si robíš úplne zbytočné nádeje.barby_17 píše:Napr. K tomu ze ta niekto vytlaci z cesty co je dost caste ty zijdes mimo a on pekne pkracuje, ak ti on neda prednost a nemas svedkov ak ti niekto nacuva na parkovisku oskre a ujde....atd v tomto je kamera relevantny dokaz
Máte osobní zkušenost nebo odkaz, který váš názor podporuje?Sunman píše:myslím, že si robíš úplne zbytočné nádeje.barby_17 píše:Napr. K tomu ze ta niekto vytlaci z cesty co je dost caste ty zijdes mimo a on pekne pkracuje, ak ti on neda prednost a nemas svedkov ak ti niekto nacuva na parkovisku oskre a ujde....atd v tomto je kamera relevantny dokaz
Astra K 92kW ST, MT6, Innovation, LED Matrix, Carbon Flash, MY2016
som dopravný policajt a riešime X takých udalosti... tak viem o čom hovorim
Já mám tuhle kameru : http://www.munap.cz/Main.aspx?cls=produ ... _eq=967188
Je malá, lehká, dá se propojit i s mobilem. Opravdu luxusní rozlišení i v noci.Za ty penize super.
Je malá, lehká, dá se propojit i s mobilem. Opravdu luxusní rozlišení i v noci.Za ty penize super.
Opel Astra ST enjoy 1,4 74Kw
By holy
By holy
čierna skrinka - kamera do auta
Bylo by dobré, aby kdo má nějakou kameru v autě poslal fotku umístění
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
-
- Kontaktovat uživatele:
takze to nema vyznam?? nepomoze pri pripadnom priestupku alebo nehode taky zaznam??barby_17 píše:som dopravný policajt a riešime X takých udalosti... tak viem o čom hovorim
http://www.parfumylacno.sk
Písal vyššie,že je to dokaz. Ked ale niekto oškrie auto,pochybujem,že ho kamera zachytí-jedine ked neprejde pred čelným sklom. A je treba vyriešit napájanie i dostatočnu kapacitu pamate-full HD žere GB jedna radost. A nárazový senzor,ktorý bi spustil kameru-to by musela byt slušná šupa. Takže podla mna za jazdy O.K.,pri státí na parkovisku velmi zložito vyriešitelné. Uhol záberu je tiež velmy doležitý udaj.
Praveze ma a velku ulohu to zohrava