Personalizace vozidla
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Personalizace vozidla
Zdravím,
Chtěl jsem se zeptat, jestli Vám funguje opětovné zamknutí vozidla po odemknutí bez otevření dveří, popřípadě co vše musí být zapnuto, aby to fungovalo. Dnes jsem zjistil, že u mne to nějak nefunguje i když je to zeleně aktivní.
Dík
Chtěl jsem se zeptat, jestli Vám funguje opětovné zamknutí vozidla po odemknutí bez otevření dveří, popřípadě co vše musí být zapnuto, aby to fungovalo. Dnes jsem zjistil, že u mne to nějak nefunguje i když je to zeleně aktivní.
Dík
Opel Astra K enjoy 1,4 74kw, Red Power + mlhovky+ park.sensory
- Reklama
Re: Personalizace vozidla
Mám takový pocit, že to pracuje pouze když je auto vybaveno alarmem
Přeji hezký den
Přeji hezký den
Hm, tak to jste mě nepotěšil, divné ale je, že to jde aktivovat a zůstane to aktivní
že se to zamkne, když odemkneš a pak neotevřeš dveře dlouho?
to mi dělá aniž bych něco nastavoval
to mi dělá aniž bych něco nastavoval
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Přesně to, po jaké době se to zpět zamyká ?
to nevím, nijak sem to nepozoroval, stalo se mi to párkrát když sem se u auta zakecal
ale bude to max minuta
ale bude to max minuta
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Pokud by někdo mohl odzkoušet, kdo má výbavu Enjoy s R 4.0 IntelliLink a nemá alarm,
jestli to zamykání podporuje nebo ne, budu rád předem dík
Kurnik, tož když to je v personalizaci aktivní, tož by to mělo fungovat, néé ?
jestli to zamykání podporuje nebo ne, budu rád předem dík
Kurnik, tož když to je v personalizaci aktivní, tož by to mělo fungovat, néé ?
Já mám tu navigaci I900 ne R4,0, a mám to v nastavení....a může to trvat třeba tak 10sekund? Nestihnu ani obejít auto na druhou stranu někdy....
Opel Astra K Innovation 1,4 Turbo, 110kW/150k, Flip Chip metalíza
malo by to trvať 60sec, niekedy to bolo napísané aj v návode.
Predtým, než si to aktivujete, vrele vám doporučujem, aby ste si vyskúšali, či sa auto zamkne automaticky aj keď otvoríte a zatvoríte kufor. aby sa vám nestalo ako v Insignii, že vám auto po naložení nákupu do kufra zamkne kľúče vnútri.
inak toto nemá s personalizáciou nič spoločné - personalizácia pre toho kto nevie znamená, že každý kľúč má svoje nastavenia. t.j. dvaja šoféri používajú každý svoj kľúč a auto je nastavené podľa toho ktorým kľúčom je aktivované.
Predtým, než si to aktivujete, vrele vám doporučujem, aby ste si vyskúšali, či sa auto zamkne automaticky aj keď otvoríte a zatvoríte kufor. aby sa vám nestalo ako v Insignii, že vám auto po naložení nákupu do kufra zamkne kľúče vnútri.
inak toto nemá s personalizáciou nič spoločné - personalizácia pre toho kto nevie znamená, že každý kľúč má svoje nastavenia. t.j. dvaja šoféri používajú každý svoj kľúč a auto je nastavené podľa toho ktorým kľúčom je aktivované.
Astra tě dost hlasitě upozorní, že jsi nechal klíče v autě a nezamkne se. Při otevírání kufru, když bylo auto uzamčené, se auto neodemkne. Pouze se otevře kufr.
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0