astra k - svetla
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: astra k - svetla
Má niekto podobný problém?Pri rozbehu prebliknú stretávacie svetlá a pri cúvaní aj cúvacie svetlá.Bol som na reklamácií podla nich je všetko Ok,vraj všetko premerali a je to v poriadku.Neskôr mi bolo povedané,že to robia všetky Astry.
Opel Astra K ST 1.4T 92KW Innovation
- Reklama
nedá mi nezopakovať: namiesto toho aby fungovali poriadne základné veci - svetlá, autorádio - tak hlavne aby tam bol android a išli prehrávať videá....
když se špatně rozjíždíš a to auto se dusí tak u všech aut světla zkomíraj.. dělá mi to taky, ale jen když dám málo plynuAK ST píše:Má niekto podobný problém?Pri rozbehu prebliknú stretávacie svetlá a pri cúvaní aj cúvacie svetlá.Bol som na reklamácií podla nich je všetko Ok,vraj všetko premerali a je to v poriadku.Neskôr mi bolo povedané,že to robia všetky Astry.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Nie to nie je pri takom rozbehu.To je pri normalnom rozbehu bez toho aby mal motor tendenciu zdochnut.mattonecz píše:když se špatně rozjíždíš a to auto se dusí tak u všech aut světla zkomíraj.. dělá mi to taky, ale jen když dám málo plynuAK ST píše:Má niekto podobný problém?Pri rozbehu prebliknú stretávacie svetlá a pri cúvaní aj cúvacie svetlá.Bol som na reklamácií podla nich je všetko Ok,vraj všetko premerali a je to v poriadku.Neskôr mi bolo povedané,že to robia všetky Astry.
https://youtu.be/3DKdn6M7CgU
som zvedavý na tie od Osramu laser ako to bude svietiť. xenony ešte nikdo nedával?
Příčina bude asi stejná, větší odběr při rozjezdu. Já bych to asi neřešilAK ST píše:Nie to nie je pri takom rozbehu.To je pri normalnom rozbehu bez toho aby mal motor tendenciu zdochnut.mattonecz píše:když se špatně rozjíždíš a to auto se dusí tak u všech aut světla zkomíraj.. dělá mi to taky, ale jen když dám málo plynuAK ST píše:Má niekto podobný problém?Pri rozbehu prebliknú stretávacie svetlá a pri cúvaní aj cúvacie svetlá.Bol som na reklamácií podla nich je všetko Ok,vraj všetko premerali a je to v poriadku.Neskôr mi bolo povedané,že to robia všetky Astry.
https://youtu.be/3DKdn6M7CgU
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
AK ST píše:Má niekto podobný problém?Pri rozbehu prebliknú stretávacie svetlá a pri cúvaní aj cúvacie svetlá.Bol som na reklamácií podla nich je všetko Ok,vraj všetko premerali a je to v poriadku.Neskôr mi bolo povedané,že to robia všetky Astry.
Mozem potvrdit, u mna to je tiez rovnake, ale vsimol som si to len preto, ze parkujem v garazi, kde nefunguje svetlo, cize som zaregistroval tie zmeny "svietivosti", ale kebyze parkujem niekde vonku, tak by som si to asi ani nevsimol
Jo taky mi to dělá, kromě rozjezdů i při zatahovnání el. ruční brzdy. Nepřijde mi to jako problém.
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
Dakujem za reakcie.Ja len pre istotu lebo to nie je jedina vec co ma na tom aute stve...Bohuzial
[quote="mattonecz] ...Příčina bude asi stejná, větší odběr při rozjezdu...[/quote]
ale to asi žertujete kolegové. Väčší odber čoho? elektrickej energie pri rozjazde? rozumiem, že sa môže meniť "pomaly" (nie blikať) intenzita svetla žiaroviek pri voľnobehu a pridaní plynu, pretože regulátor napätia neudrží úplne stabilné napätie siete...
ale to asi žertujete kolegové. Väčší odber čoho? elektrickej energie pri rozjazde? rozumiem, že sa môže meniť "pomaly" (nie blikať) intenzita svetla žiaroviek pri voľnobehu a pridaní plynu, pretože regulátor napätia neudrží úplne stabilné napätie siete...