Personalizace vozidla
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Personalizace vozidla
Jak se konkrétně jmenuje to nastavení v menu? Já mám teda bezklíčkový vstup, ale řekl bych, že když odemknu auto klíčem, tak se samo znovu nezamkne (nebo to trvá poněkud delší dobu). Po otevření a zavření dveří se samo zamkne za cca. 7 vteřin (v menu je to myslím jako pasivní zamykání dveří).
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
- Reklama
tak sem to dnes zkoušel a nějak se to nezamykalo tak sem zamknul ručně a šel domu
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
nastavenie - vozidlo - dialkove zamyk.odomyk.start - zamknutie dialk.odomknut.dveri - zapmorgoth píše:Jak se konkrétně jmenuje to nastavení v menu? Já mám teda bezklíčkový vstup, ale řekl bych, že když odemknu auto klíčem, tak se samo znovu nezamkne (nebo to trvá poněkud delší dobu). Po otevření a zavření dveří se samo zamkne za cca. 7 vteřin (v menu je to myslím jako pasivní zamykání dveří).
Tohle automatický zamykání jsem jako první věc deaktivoval. Auto si zamknu sám, když chci...
Astra K ST 1.4T 110kW Enjoy, 16" + další vychytávky.
Nesouhlasím. Je to návykové! Odejdu od auta a jen podvědomě poslouchám jak na mě krátce zatroubí - zamkne.
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
Personalizace vozidla
Este stale vsetci pisete o opatovnom zamknuti auta pokial odomknete ale neotvorite dvere? Bo Sa mi nezda ...
Co?
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
-
Ja to automaticke zamykanie nemam aktivovane kvoli detom. Nechcel by som ich zamknut v aute ked odbehnem na minutu. A kluc tam pri nich tiez radsej nenecham.
Astra K ST, 1,4, 92kW, Asteroid Grey
Personalizace vozidla
Když odebíham od děti tak je CHCI mít zabezpečené v uzavřeným autě.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
Personalizace vozidla
Precitajte si prvy prispevok v teme. O com bol. Vy uz piste o inom ...