kolesa r16 alebo r17 + zimné
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: kolesa r16 alebo r17 + zimné
Bych to nenazval disky (ty jsou za 800+-), ale kola. Mám v létě 17" a nechce se mi na nich v zimě jezdit. Zároveň bych rád, aby to auto nějak půl roku vypadalo. Proto litá a ne plechy. Plus, že si to člověk může rychle přehodit, nastavit a jede.
Astra K 92kW ST, MT6, Innovation, LED Matrix, Carbon Flash, MY2016
- Reklama
já si asi na příští zimu koupím 15 plechy a seru na to
na oktávce máme 15 plechy na zimu a 16 plechy na léto, to auto je stejně hnusný tak je to fuk
na oktávce máme 15 plechy na zimu a 16 plechy na léto, to auto je stejně hnusný tak je to fuk
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Jsou to disky, ať to vypadá či nevypadá a ať chceš nebo nechceš. A jinak souhlasím, lepší jsou celá zimní kola (s disky plechovými či slitinovými.)
W124 E320 R6 Coupé 1994
Zazračná krabička dneska dorazila, tak už je všetko komplet… disky, pneu., origo ventilky…
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
Máte někdo už novou astru sport tourer?zajímá mě jak vypadají kola 17 na autě pač uvažuji bud nad 17 nebo 18 záleží jak budou vypadat vzhledově..
jinak mám vybraný motor 1.4 110kw tak snad byl vybrán dobře..chci něco lepšího už aby auto nebylo líné
nyní mám auto se 102kw a nechce se mi níž s výkonem
díky za rady
jinak mám vybraný motor 1.4 110kw tak snad byl vybrán dobře..chci něco lepšího už aby auto nebylo líné
díky za rady
Tak už mám zimáky na autě a čekám, kdy konečně z Číny dorazí kouzelná krabička. Kontrolka na tlak se rozsvítila cca po 5-ti minutách jízdy se zimáky. Počítač hlásí chybu při každým nastartování.
Astra K ST 1.4T 110kW Enjoy, 16" + další vychytávky.
https://www.opel-forum.cz/viewtopic.php?f=94&t=7000mononov píše:Máte někdo už novou astru sport tourer?zajímá mě jak vypadají kola 17 na autě pač uvažuji bud nad 17 nebo 18 záleží jak budou vypadat vzhledově..
díky za rady
Prečítaj si niečo…
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
mononov: Kolega má pravda, budeš spíš řešit něco jiného, než jak která kola vypadají na autě...
W124 E320 R6 Coupé 1994
už jsem si to všechno pročetla a je to fakt masakr jako...zaplatit za auto takový ranec a ještě řešit takové věci když je auto nové tak každej počítá s tím že na několik let má vystaráno a nemusí nic řešit teda klasickej servis to je jasný ale tyhle závady to už je děs...jsem si myslela že opel jakožto něměcká kvalita že to nebude mít žádný chyby...opel má super výbavu+motorové verze s kroutícími momenty pro mé představy...jako uvažuji nad dvěma auty a to opel astra sport tourer a nebo hyundai i30 kombi kterej nemá takovej krouták bohužel..ale tam zas řeší blbosti co maj naštěstí co se týká funkčnosti drahých dílů ne
Je fakt, že ten, kdo má ten problém, je zároveň nejhlasitější. Já bych byl taky naštavanej. A mattonez to kypří zdařile jak na uk, tak cz fórech:) A třeba se k němu za chvíli připojím. Ale nemyslím si, že tím trpí 50%, ani 10% motorů 1.4. To by těch lidí bylo víc.
Astra K 92kW ST, MT6, Innovation, LED Matrix, Carbon Flash, MY2016