A motor a pneu a tlak v pneu?Luckiller píše:Dynamic (17")

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
A motor a pneu a tlak v pneu?Luckiller píše:Dynamic (17")
Sunman píše:dajte teda decku na hranie niečo iné než kľúče od auta. Napríklad dedovu pištoľ...Tomys píše:Ta dálka...přesně...z meho bytu v 3patře dosáhne, takže junior když si hrál s klíčem nejednou otevřel kufr a jednou stáhnul okna...ještě že mám hodné sousedy. Takže na to pozor.
Nerozumiem tomu, že dnes niekto dá decku aby neotravovalo mobil, tablet, kľúče od auta. sorry. to už všetkým preskočilo.
Dajte mu knižku s obrázkami, drevený vláčik, stavebnicu, pokiaľ niekto nevie čo to je doporučujem pozrieť na STV program "fetiše socializmu".
mne vadí iba toto - spina pod farbou je prosto supacka prácapmickal píše:Caute. Ja mam moju Astru presne mesiac. Vsetko OK, az na jednu vec - pod oknom na zadnych dverach mi odstava lista, takze v priebehu 1-2 tyzdnov ma caka navsteva servisu a snad aj zarucna oprava
Je potřeba trochu hledat https://www.opel-forum.cz/viewtopic.php ... 5&start=20Peto píše:Chcel by som sa informovat ohladne parkovacej kamery.
Montoval si ju už niekto z Vás sám alebo v servise?
Chcem si ju zapojit sam len sa chcem poradit či je to komplikovane?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |