trhnutie pri akceleracii
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: trhnutie pri akceleracii
Ja som bol tiez na reklamacii vo Final-Cd v Ba o probleme vedia a vyzera to tak,ze sa ho snazia aj riesit.Mali tam viac aut s tymto problemom a na jednom z nich idu menit vstrekovace a nahravat novy soft a posielat aj palivo na rozbor.Tlmocim slova veduceho servisu,inac dost ochotneho pana.Potom som hned v poradi aj ja.Tak vyzera to tak,ze sa to zacina hybat.Uvidime co bude.Budem referovat.
Opel Astra K ST 1.4T 92KW Innovation
- Reklama
A to ten FinalCD meni na vlastnu past, ze dava palivo na rozbor (evidentne to palivom nie je, kedze to robi kazdemu, na vsetky paliva a v celej EU) a menia vstrekovace, pritom Opel jasne povedal nerobit nic, cakat na oficialny postup.
Cituji: "pritom Opel jasne povedal nerobit nic, cakat na oficialny postup". Kde jsi, prosím, toto zjistil?
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
To tiez neviem kde si zistil,ze nerobit nic.Budu kontrolovat povodne vstrekovace ako su zasrane pretoze je pravdepodobne problem v procese spalovania.Neviem az tak sa v tom nevyznam nechcem mudrovat.A preto sa posle palivo na rozbor aby to mali vsetko podchytene.blesk píše:A to ten FinalCD meni na vlastnu past, ze dava palivo na rozbor (evidentne to palivom nie je, kedze to robi kazdemu, na vsetky paliva a v celej EU) a menia vstrekovace, pritom Opel jasne povedal nerobit nic, cakat na oficialny postup.
Opel Astra K ST 1.4T 92KW Innovation
Niekto to tu pisal ako odpoved z jedneho servisu na jeho reklamaciu.
Ja som to tak mal. prečistili mi raz vstrekovače a dali aj aditívum. Teraz som vyjazdil 3 nádrže 99 EVO, tankol 95 obyčajnú a bez problémov, žiadne cuknutie už skoro 600km, všetko ide plynulo. Musím ale povedať že som to moc nešetril a nakladal autu pri 99 dosť...
niekto tu riesil veci cez R. Chvalu, to uz zaspalo alebo v akom je to stadiu?
Opel Astra K ST 1,4 Innovation + nejake tie drobnosti :)
Ahoj,Cinda píše:Cituji: "pritom Opel jasne povedal nerobit nic, cakat na oficialny postup". Kde jsi, prosím, toto zjistil?
to jsem psal já. Videl jsem tu vytištěnou instrukci od přejímacího technika osobně. A opravdu tak je příkaz nic neměnit.
OnMi
Škoda Enyaq Sportline iV 80 MY2023
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
- yggdrasilsk
Cez R.Chvalu sa veci budu hybat dalej az ked budem mat stanovisko k mojej reklamacii. Co zistil on od importera je, ze opel o probleme vie a kazdemu zakaznikovi sa bude snazit vyjst v ustrety. Viac info buduci tyzden. Nieco o softe som pocul aj ja a ano ta sprava, ze nemali nic robit je pravdiva.
VW Golf 6 Variant 1.6 TDi
Opel Astra-K ST Inovation 1.4T už doma
Opel Astra-K ST Inovation 1.4T už doma
trhnutie pri akceleracii
Kdo je R. Chvala?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0